Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024 15:59

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Δυναμικό ξεκίνημα με Τσώνη!

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Δυναμικό ξεκίνημα με Τσώνη!

Δυναμική είσοδο στην μεταγραφική αγορά του καλοκαιριού έκανε ο Αστέρας Βαλύρας, καθώς ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Αλέξανδρού Τσώνη!

Πρόκειται για μια συμφωνία, η οποία δουλευόταν για αρκετό καιρό από τους διοικούντες τον σύλλογο και αποδείχθηκε πως άξιζε η αναμονή, με τον Αστέρα να προσθέτει στη... μηχανή του έναν ποιοτικό μέσο.

Ο Τσώνης κουβαλάει στις “πλάτες” του την εμπειρία ενός παίκτη που έχει αγωνιστεί για χρόνια στην κορυφαία κατηγορία του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου, με τις φανέλες του Ολυμπιακού Ανάληψης, της Ανδρούσας, του Πανθουριακού, του Δωριέρα Δωρίου και του Εθνικού Μελιγαλά.

Αξίζει να σημειωθεί ό,τι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Βαλύρας βρέθηκε στο “στόχαστρο” αρκετών συλλόγων μεγαλύτερων κατηγοριών. Αδιαμφησβήτητα είναι μία μεταγραφή που θα ανεβάσει επίπεδο τους “κιτρινόμαυρους”.

Τέλος, στον Αστέρα θα συνεργαστεί εκ νέου με τον Αντώνη Τσουκαλά, τον οποίο είχε προπονητή και στον Ολυμπιακό.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Αστέρας Βαλύρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση και ανακοινώνει την απόκτηση του πολύπειρου κεντρικού μέσου, Αλέξανδρου Τσώνη.

Ο Αλέξανδρος, με πολλές παραστάσεις στην Α' τοπική αγωνιζόμενος σε ομάδες της Μεσσηνίας, θα αποτελέσει την πρώτη μας μεταγραφή για την φετινή σεζόν, προσθέτοντας μεγάλη ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ μας.

Η θέση που αγωνίζεται είναι του κεντρικού μέσου, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τα χρώματα του Ολυμπιακού Ανάληψης.

Αλέξανδρε, καλωσόρισες στην οικογένεια του Αστέρα Βαλύρας! Ευχόμαστε υγιής χρονιά και επιτυχίες!»