Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024 00:23

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Μαζικές ανανεώσεις, αποχώρησε ο Ηλιόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Μαζικές ανανεώσεις, αποχώρησε ο Ηλιόπουλος

Την υλοποίηση του προγραμματισμού της ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2024-25 που θα την βρει να μάχεται για δεύτερη σερί χρονιά στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής, ξεκίνησε η Θύελλα Χαρακοπιού.

Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιάννη Βορίλα, οι άνθρωποι της ομάδας προχώρησαν στην επέκταση της συνεργασίας τους με 14 ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ.

Συγκεκριμένα, με τα “χρώματα” της Θύελλας θα συνεχίσουν ν' αγωνίζονται για ακόμη μία χρονιά οι έμπειροι: Γιάννης Μαρκάκης, Γιώργος Ορφανός, Παναγιώτης Βασιλογιαννακόπουλος, Βασίλης Κουτσολίας, Γιάννης Κυριακάκης, Παναγιώτης Αντωνίου, Γιώργος Σκόθος, Βασίλης Κωνσταντακόπουλος, Ηλίας Δουρούμης, Νίκος Μέτσο, οι νεαροί: Φώτης Στασινόπουλος, Χρήστος Μιχαλόπουλος, Τάσος Τομαράς, αλλά και ο Βαγγέλης Χελάς.

Ο τελευταίος ήταν ο μεγάλος άτυχος της περασμένης σεζόν, καθώς στο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος απέναντι στον Τέλλο Άγρα για την 3η αγωνιστική, τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό γόνατο και χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως η ζημιά στον χιαστό.

Πλέον, ο 26χρονος αριστεροπόδαρος χαρισματικός εξτρέμ με θητεία μεταξύ άλλων στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Πειραιώς και στην Κ20 του Πανιωνίου Νέας Σμύρνης, επιστρέφει δριμύτερος και θα ενισχύσει την ομάδα του Χαρακοπιού για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Αντίθετα, ο Χρήστος Σαμπάνι δεν απέφυγε τα χειρότερα, καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χάσει σχεδόν όλη την ερχόμενη χρονιά.

Εξάλλου, παρελθόν αποτελεί για την Θύελλα ο Άρης Ηλιόπουλος, ενώ σε εκκρεμότητα παραμένουν ακόμα οι υποθέσεις των Γιώργου Κωστέα, Βασίλη Μωράκη, Γρηγόρη Πανταζή και Δημήτρη Νέγκογλου.