Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024 02:04

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Συμφώνησε με Αλεξανδρόπουλο για ανανέωση

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Συμφώνησε με Αλεξανδρόπουλο για ανανέωση

Ο Κλέαρχος Αλεξανδρόπουλος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Πανθουριακό, με τον οποίο επέκτεινε την συνεργασία του για έναν ακόμη χρόνο.

Θετική έκβαση είχαν οι διαπραγματεύσεις του Πανθουριακού με τον Κλέαρχο Αλεξανδρόπουλο. Τα προηγούμενα 24ωρα οι δύο πλευρές ήταν σε συζητήσεις και σύμφωνα με πληροφορίες... έδωσαν τα χέρια, προκειμένου ο 33χρονος ακραίος επιθετικός να παραμείνει στις “κουκουβάγιες”.

Ο Αλεξανδρόπουλος μεταγράφηκε στον σύλλογο της Θουρίας το καλοκαίρι του 2023, μπήκε γρήγορα στο κλίμα της ομάδας και αποτέλεσε παίκτη-βαρόμετρο σε πρωτάθλημα Α' τοπικής και Κύπελλο Μεσσηνίας, με τον Πανθουριακό να... φτάνει θυμίζουμε στην πηγή, αλλά να μην πίνει νερό, καθώς ηττήθηκε από την Εράνη Φιλιατρών στον τελικό της διοργάνωσης με 2-0.

Θυμίζουμε ότι στον πάγκο θα βρίσκεται για τέταρτη σερί χρονιά ο Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, έχοντας στο πλευρό του τους συνεργάτες του, Γιώργο Κατσούλη (γυμναστής) και Θοδωρή Σακκά (προπονητής τερματοφυλάκων).

Παρελθόν θα αποτελέσουν οι Παναγιώτης Μπεσσής, Νίκος Βασιλόπουλος, Ορέστης Αντεμάι, Δημήτρης Γαλανόπουλος, Γιώργος Σεντεμέντες και Γιάννης Καραχάλιος, ο οποίος πιθανότατα θα μετακομίσει στην Πάτρα για επαγγελματικούς λόγους, ενώ ο Δημήτρης Ζαραφέτας θα κληθεί να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με έναν ακραίο αμυντικό, δύο πλάγιους επιθετικούς και έναν μεσοαμυντικό που αγωνίζονταν σε συλλόγους της Α' τοπικής, όπως επίσης και με έναν επιτελικό μέσο που έπαιζε σε ομάδα Γ' Εθνικής. Εξελίξεις αναμένονται προσεχώς.