Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024 10:12

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Ανανέωσαν Μπολούν και Γεωργιόπουλος, κοντά σε δύο

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Ανανέωσαν Μπολούν και Γεωργιόπουλος, κοντά σε δύο

Τα “ασπρόμαυρα” του Μιλτιάδη θα συνεχίσουν να φοράνε για ένα ακόμη χρόνο οι Διονύσης Γεωργιόπουλος και Πέτρος Μπολούν.

Ποδοσφαιριστές του Μιλτιάδη και στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής θα συνεχίσουν να είναι οι Διονύσης Γεωργιόπουλος και Πέτρος Μπολούν.

Μετά τους Βασίλη Αθανασόπουλο, Τάσο Κωνσταντακόπουλο, Τάσο Καντούτση, Στράτο Παπανικολό, Κώστα Σταθόπουλο, Ντίνο Γαλάνη, Κώστα Παναγιωτόπουλο και Σπύρο Οδεμισιώτη, υπέγραψαν και αυτοί με την σειρά τους και για ένα ακόμη χρόνο θα παραμείνουν... κάτοικοι Πύργου Τριφυλίας.

Από την άλλη, παρελθόν θυμίζουμε αποτελούν οι Γιάννης Τσόπελας, Ηλίας Πολίμος, Δημήτρης Μπάρκας, Δημήτρης Κατσιώλης, Παναγιώτης Μπουτσικάκης και Τάσος Τσόπελας, ενώ πολύ δύσκολα θα παραμείνουν στους πρωταθλητές Μεσσηνίας οι Άγγελος Σαραντόπουλος και Περικλής Δημητρίου.

Κοντά σε στόπερ και μέσο

Στο μέτωπο των μεταγραφών, σύμφωνα με πληροφορίες, στον Μιλτιάδη έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με έναν κεντρικό αμυντικό και έναν μέσο που αγωνίζονταν σε ομάδες της Α' τοπικής, ενώ έχουν εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Τα επόμενα 24ωρα θα κλείσει και το τυπικό σκέλος των δύο υποθέσεων, καθώς θα πέσουν οι υπογραφές.