Σάββατο, 06 Ιουλίου 2024 16:45

ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: Ρουμελιώτης, ο εκλεκτός!

Γράφτηκε από τον
ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: Ρουμελιώτης, ο εκλεκτός!

Επιστροφή στη Μεσσηνία για τον Άρη Ρουμελιώτη, με τον παλαίμαχο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Πειραιώς, να είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων του ΠΑΟ Καλού Νερού για την θέση του προπονητή!

Ο κ. Ρουμελιώτης, ο οποίος διαδέχεται τον Γιώργο Μητρόπουλο, είναι γνώριμος στο μεσσηνιακό κοινό από την παρουσία του στους πάγκους του Μιλτιάδη Πύργου Τριφυλίας (2005-06) και του Απόλλωνα Πεταλιδίου (2007-08) στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής.

Στο παρελθόν ο πολύπειρος Ηλείος τεχνικός έχει εργαστεί σε αρκετούς συλλόγους του γειτονικού Νομού, όπως ο ΑΟ Μακρίσια, ο Ολυμπιακός Ζαχάρως, ο Ηλειακός Λεχαινών, ο Αίαντας Γαστούνης, η ΑΕΚ Πύργου, ο Αλφειός Επιταλείου, ο Ατρόμητος Βαρβάσαινας, ο Κένταυρος Μαγούλας κ.α.

Ως ποδοσφαιριστής, υπήρξε τρίτος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Πειραιώς, επί εποχής της προεδρίας του Σταύρου Νταΐφά το μακρινό 1982-83, πίσω από τους Νίκο Σαργκάνη και Λευτέρη Πουπάκη.

Συμπαίκτης του νεαρού τότε γκολκίπερ ήταν και ο νυν τεχνικός της Μαύρης Θύελλας, Νίκος Αναστόπουλος, με τους ερυθρόλευκους να κατακτούν για 5η σερί χρονιά τον τίτλο του πρωταθλητή.

Επίσης, ο κ. Ρουμελιώτης έχει φορέσει την φανέλα της Κορίνθου στην Α' Εθνική, ενώ έχει παίξει σε Ατρόμητο Πειραιώς, Φωστήρα, Ηλυσιακό, Χανιά κ.α.

Την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν ο ΠΑΟ Καλού Νερού θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής.