Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2024 13:03

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Επένδυση στα νιάτα με Καραμπότσο (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Επένδυση στα νιάτα με Καραμπότσο (βίντεο)

Από την Β’ τοπική στην Γ’ εθνική! Ο λόγος για τον Αχιλλέα Καραμπότσο, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τον Μιλτιάδη και θα αποτελέσει, όπως όλα δείχνουν, το πέμπτο κατά σειρά θερινό απόκτημα, μετά τους Γιαννόπουλο, Παπαδόπουλο, Ηλιόπουλο και τον Ολλανδό Λούμου.

Ο 15χρονος ποδοσφαιριστής μεταπήδησε από τον Δαναό στον Αρόμητο Πλατύ τον περασμένο Γενάρη και πραγματοποίησε εξαιρετικό δεύτερο μισό στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής, σκοράροντας έξι φορές, ενώ μοίρασε και αρκετές ασίστ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι εμφανίσεις του κέντρισαν το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Μεσσηνίας, που έδειξαν... ζεστό ενδιαφέρον.

Μάλιστα, ο νεαρός Καραμπότσος κατά την διάρκεια της περασμένης σεζόν είχε λάβει μέρος σε κάποιες προπονήσεις των “ασπρόμαυρων” που αποφάσισαν να επενδύσουν για το μέλλον σε έναν παίκτη που ήταν βασικό στέλεχος στη μικτή Κ16.

Αγωνίζεται ως εξτρέμ, αρέσκεται να παίζει από αριστερά με ανάποδο πόδι, ώστε να μπορεί να συγκλίνει και να γίνεται απειλητικός και παρά το νεαρό της ηλικίας του, αναμένεται να πάρει ευκαιρίες σε ένα σαφώς πιο απαιτητικό πρωτάθλημα.

Δείτε σε βίντεο το υπέροχο γκολ που σημείωσε με την φανέλα του Ατρόμητου Πλατύ, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Βαλύρας: