Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2024 15:38

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Απέκτησε τον κεντρικό μέσο Γιώργο Ξενιτίδη

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Απέκτησε τον κεντρικό μέσο Γιώργο Ξενιτίδη

Παίκτης της Καλαμάτας είναι εδώ και λίγη ώρα ο 24χρονος μέσος Γιώργος Ξενιτίδης. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, που αποτελεί το 5ο μεταγραφικό απόκτημα της Καλαμάτας, τη θερινή περίοδο συμφώνησε με την διοίκηση της Μεσσηνιακής ΠΑΕ να αγωνιστεί στην ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια.


Ο Ξενιτίδης αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό το ενδιαφέρον της Καλαμάτας να τον εντάξει στο δυναμικό της, χωρίς τότε να υπάρξει θετική εξέλιξη. Οπως φαίνεται υπήρξε νέα επαφή που είχε ευτυχή κατάληξη και ο έμπειρος μέσος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Καλαμάτα.
Μετά τη συμφωνία συνεργασίας, η διοίκηση προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Ξενιτίδη για τα επόμενα 2 χρόνια. Είναι κεντρικό χαφ 24 ετών (4-9-99) με ύψος 1.75.
Το 2016 ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και το 2019 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους. Το 2019 αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα και το 2020 δόθηκε δανεικός στην Jeunesse Esch (Λουξεμβούργο). Τον επόμενο χρόνο επέστρεψε στον Ολυμπιακό Β’. Την διετία 2022-2024 αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό όπου έκανε 27 συμμετοχές.
Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της την φετινή αγωνιστική περίοδο”.