Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2024 18:41

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Επιστρέφει μετά από 2 χρόνια

Γράφτηκε από τον
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Επιστρέφει  μετά από 2 χρόνια

Δυναμική επιστροφή στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Μεσσηνίας ετοιμάζει ο Κεραυνός, μετά από δύο χρόνια απουσίας.


Η Καλαματιανή ομάδα δεν μπόρεσε να λάβει μέρος στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Μεσσηνίας τα δύο προηγούμενα χρόνια γιατί δεν κατάφερε να ολοκληρώσει επιτυχώς τη διαδικασία εγγραφής στο Αθλητικό Μητρώο της ΓΓΑ.
Ηδη το τελευταίο χρονικό διάστημα, άνθρωποι της ομάδας έκαναν όλες τις ενέργειες που απαιτούνται και πλέον, ο Κεραυνός θα επιστρέψει σε αγωνιστική δράση τη προσεχή ποδοσφαιρική σεζόν.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι πιο δυνατός και διοικητικά, μιας και στο νέο συμβούλιο έχει εκφράσει την επιθυμία να εμπλακεί ενεργά με την ομάδα άνθρωπος με μεγάλη οικονομική επιφάνεια και στόχο να βοηθήσει την ομάδα να κάνει το βήμα παραπάνω.
Εντός των ημερών θα γίνουν κινήσεις για τη στελέχωση της διοίκησης και με τον δυνατό οικονομικό παράγοντα θα προχωρήσουν στο κτίσιμο της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς. Αρχικά θα προχωρήσουν στην πρόσληψη προπονητή και σε συνεργασία μαζί του θα ξεκινήσουν τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Να σημειωθεί ότι θα επιστρέψουν όλοι οι παίκτες που είχαν δοθεί σε άλλα σωματεία με τη μορφή δανεισμού και από εκεί και μετά αν χρειαστεί θα γίνουν και οι απαραίτητες κινήσεις ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού.
Ο Κεραυνός θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής, όπου ο βασικός στόχος είναι η ομάδα να καταφέρει να πάρει το εισιτήριο της ανόδου για την πιο πάνω κατηγορία.