Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2024 20:49

ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ: Επίσημο του Ιλιάζι, θέλει και το “μπαμ” με Βραζιλιάνο γουίνγκερ!

Γράφτηκε από τον
ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ: Επίσημο του Ιλιάζι, θέλει και το “μπαμ” με Βραζιλιάνο γουίνγκερ!

Παίκτης του ΑΟ Φοινικούντας είναι και επίσημα ο Γκέρι Ιλιάζι, ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα της Φοινικούντας.

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του Γκέρι Ιλιάζι από τον ΠΑΟ Καλλιθέας στον ΑΟ Φοινικούντας, ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημα το απόγευμα της Δευτέρας (8/7).

Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές είχαν έρθει εδώ και αρκετό καιρό σε συμφωνία και αυτό που απέμενε για να πάρει επίσημη μορφή το... deal ήταν να πέσουν οι υπογραφές.

Ο Ιλιάζι είναι 21 ετών και έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης. Τις τρεις προηγούμενες σεζόν έκανε για τα καλά το.. ξεπέταγμα του, δείχνοντας ποιότητα και ωριμότητα στο παιχνίδι του και αποτέλεσε παίκτη-“κλειδί” για την ομάδα της Καλλιθέας.

Θεωρείται δικαίως ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στην ηλικία του και την προσεχή σεζόν θα έχει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει τις ποδοσφαιρικές του αρετές σε ένα σαφώς πιο απαιτητικό πρωτάθλημα, όπως αυτό της Α' τοπικής.

Θέλει να κάνει το “μπαμ”!

Να... τρελάνουν κόσμο έχουν βαλθεί φέτος στον ΑΟ Φοινικούντας!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του notosport.eleftheriaonline.gr, οι νεοφώτιστοι στην Α' τοπική θέλουν να ρίξουν τη “βόμβα” με την απόκτηση ενός 24χρονου Βραζιλιάνου γουίνγκερ.

Οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο και οι πιθανότητες επίτευξης συμφωνίας είναι αρκετές.