Τρίτη, 09 Ιουλίου 2024 15:36

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Εκτη μεταγραφή ο Σαντιάγκο Ουμπέντα

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Εκτη μεταγραφή ο Σαντιάγκο Ουμπέντα

Ο 28χρονος Σαντιάγκο Ουμπέντα είναι εδώ και λίγη ώρα το 6ο κατά σειρά απόκτημα της Καλαμάτας, τη θερινή μεταγραφική περίοδο.


Ο Ουμπέντα προέρχεται από την Αργεντινή, αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος και πριν αποκτηθεί από την Καλαμάτα αγωνιζόταν στην Αλντοσιβί.
Η διοίκηση της Καλαμάτας γνωστοποίησε την απόκτηση του με ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα της, όπου αναφέρει τα ακόλουθα: “Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Σαντιάγκο Ουμπέντα. Είναι Αργεντινός χαφ, 28 ετών(4/7/96) με ύψος 1.76, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία από την Ιντεπεντιέντε Ριβανταβια όπου την τριετία 2017-20 είχε 56 συμμετοχές. Την διετία 2020-22 πήρε μεταγραφή για την Σολ Ντε Αμέρικα από την Παραγουάη όπου έπαιξε σε 13 παιγνίδια. Την διετία 2022-24 επέστρεψε στην Αργεντινή για λογαριασμό της Ντεπορτίβο Μορόν όπου κατέγραψε 55 συμμετοχές. Τελευταία του ομάδα αυτή την περίοδο η Αλντοσιβί από την Αργεντινή όπου αγωνίστηκε σε εννέα ματς.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την Μαύρη Θύελλα να πετύχει τον στόχο της την φετινή αγωνιστική περίοδο.
BIENVENIDO SANTIAGO!!”.