Τρίτη, 09 Ιουλίου 2024 15:25

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Νέα σημαντική ενίσχυση με Γιακουμή!

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Νέα σημαντική ενίσχυση με Γιακουμή!

Για λογαριασμό του Ακρίτα Κορώνης θα σκοράρει πλέον ο Γιάννης Γιακουμής, ο οποίος αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Η απόκτηση του Βαγγέλη Κουλόπουλου φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή για τον Ακρίτα Κορώνης, ο οποίος συμπλήρωσε τριάδα-“φωτιά” στην γραμμή κρούσης!

Η ομάδα της Κορώνης ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Γιακουμή, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον ΑΟ Σπερχογείας.

Η απόκτησή του δεδομένα ισχυροποιεί σημαντικά την επίθεση του Ακρίτα, σε συνδυασμό με την παρουσία του “μπόμπερ” Κώστα Μουτζούρη, αλλά και του Βαγγέλη Κουλόπουλου.

O Γιακουμής βρέθηκε στο “στόχαστρο” αρκετών ομάδων την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αλλά η διοίκηση του Ακρίτα με αποφασιστικές κινήσεις της προέδρου, Ειρήνης Σταμάτη, πρόσθεσε στο δυναμικό του συλλόγου έναν εξαιρετικό παίκτη που θα βοηθήσει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.

Την περασμένη σεζόν αποτέλεσε παίκτη-“βαρόμετρο” για τους “ταύρους” στη μάχη για την παραμονή στην κορυφαία κατηγορία του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου.

Ο 28χρονος ακραίος επιθετικός, ο οποίος είναι “γέννημα θρέμμα” της ομάδας της Σπερχογείας, θα αποτελέσει έναν ακόμη... άσο στο μανίκι για τον τεχνικό, Παναγιώτη Δρούγα.

Στο παρελθόν έχει περάσει από Καλαμάτα, Πανθουριακό, Απόλλωνα Καλαμάτας, Ηρακλή Καλαμάτας, Διαγόρα Κοπανακίου, Πάμισο και ΠΑΟΚ Καλαμάτα.