Τρίτη, 09 Ιουλίου 2024 17:53

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Νέα διοίκηση με πρόεδρο τον Δημήτρη Ρουμελιώτη

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ:  Νέα διοίκηση με πρόεδρο τον Δημήτρη Ρουμελιώτη

Από αρκετά καινούργια πρόσωπα αποτελείται η νέα διοίκηση που απέκτησε ο Εθνικός Μελιγαλά μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 28 Ιουνίου στα γραφεία της ομάδας.


Από τα 7 μέλη, τα 5 είναι νέοι παράγοντες, ενώ οι δύο Παναγιώτης Ρέκκας και Γιώργος Φωτόπουλος έχουν ασχοληθεί ξανά με τα διοικητικά της ομάδας, ενώ ο δεύτερος έχει προσφέρει και ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα του Μελιγαλά.
Νέος πρόεδρος της ομάδας είναι ο Δημήτρης Ρουμελιώτης που συμμετέχει για πρώτη φορά στη διοίκηση του Εθνικού, όπως και 4 ακόμη άτομα που εξελέγησαν στο καινούργιο συμβούλιο.
Η σύνθεση της νέας διοίκησης έχει ως εξής Ρουμελιώτης Δημήτρης πρόεδρος, Παναγιώτης Κλεφτόγιαννης, αντιπρόεδρος, Μαρία Κυρκιλή γενική γραμματέας, Παναγιώτης Ρέκκας ταμίας, Γιώργος Φωτόπουλος γενικός αρχηγός, Θανάσης Γαλανόπουλος έφορος, Γιώργος Γεωργόπουλος μέλος. Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Χρήστος Στούκας, Αλκιβιάδης Φρέσκας, Παναγιώτης Στεφάνου, Απόστολος Δαβίλας, Γιώργος Παντελόπουλος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνα Μπιλάλη.
Ο ιερέας Βασίλειος Διακουμάκος, που τα προηγούμενα 6 χρόνια είχε διατελέσει πρόεδρος του Εθνικού, δεν έθεσε υποψηφιότητα, όμως θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα. Μάλιστα εξελέγη πρόεδρος στην Εξελεγκτική Επιτροπή με μέλη τους Φώτη Λυρέντζο και Γιάννη Δημητρακόπουλο.