Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024 17:19

ΕΠΣΜ: Μέχρι 31 Ιουλίου οι δηλώσεις συμμετοχής στο Κύπελλο Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον
ΕΠΣΜ: Μέχρι 31 Ιουλίου οι δηλώσεις συμμετοχής στο Κύπελλο Μεσσηνίας

Μέχρι τις 31 Ιουλίου μπορεί τα σωματεία της Μεσσηνίας να δηλώσουν συμμετοχή στο κύπελλο Ελλάδας ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, όπως αναφέρεται στην προκήρυξη που γνωστοποίησε η ΕΠΣ Μεσσηνίας.


Μεταξύ άλλων γίνεται αναφορά στις χώρες διεξαγωγής των αγώνων με αυτούς της Α' φάσης να ξεκινήσουν την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου.
Οπως επισημαίνεται στην προκήρυξη είναι υποχρεωτική η συμμετοχή του Μιλτιάδη, που φέτος θα εκπροσωπήσει τη Μεσσηνία στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής, αλλά και των ομάδων Α' και Β' τοπικής. Αντίθετα είναι προαιρετική η συμμετοχή για τα σωματεία της Γ' κατηγορίας. Για τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στο κύπελλο το παράβολο συμμετοχής είναι 150 ευρώ.
Ο τελικός θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ΕΠΣΜ, στις 16 Απριλίου 2025 και θα οριστεί προγενέστερη ημερομηνία μόνο σε περίπτωση που ζητήσει η ΕΠΟ να βρει νωρίτερα η κυπελλούχος ομάδα.
Σε ότι αφορά τον τελικό να σημειωθεί ότι η ομάδα που θα κατακτήσει το κύπελλο, ενώ θα πάρει μπόνους δωρεάν για τη συμμετοχή της στην οργάνωση της σεζόν 2025-2026.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλους τους αγώνες είναι υποχρεωτική η παρουσία ιατρού και απινιδωτή. Σε περίπτωση που δεν παρευρίσκεται ιατρός ή δεν υπάρχει απινιδωτής στον αγωνιστικό χώρο τότε ο αγώνας δεν αρχίζει και κατοχυρώνεται με τέρματα 30 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας και το άρθρο 21 του 2024.