Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024 21:38

ΕΡΑΝΗ: Προφορική συμφωνία με Καρακατσάνη, παραμένει τεχνικός διευθυντής ο Πλατάνας (φώτο)

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Προφορική συμφωνία με Καρακατσάνη, παραμένει τεχνικός διευθυντής ο Πλατάνας (φώτο)

Πολύ κοντά στην πραγματοποίηση της πρώτης της μεταγραφής ενόψει της νέας σεζόν είναι η Εράνη, με την ομάδα των Φιλιατρών να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 18χρονο κεντρικό αμυντικό, Αποστόλη Καρακατσάνη. Παραμένει τεχνικός διευθυντής ο Δημήτρης Πλατάνας.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Αποστόλη Καρακατσάνη στην Εράνη.

Πρόκειται για τον 18χρονο (14/05/06) κεντρικό αμυντικό με καταγωγή από την Ζαχάρω Ηλείας, ο οποίος την περασμένη σεζόν κατέγραψε 27 συμμετοχές και 2 γκολ με την φανέλα της Θύελλας Πύργου στην Α' κατηγορία του γειτονικού Νομού.

Οι δύο πλευρές έκατσαν στο... τραπέζι των διαπραγματεύσεων και έχουν συμφωνήσει προφορικά. Για να γίνει επίσημα μέλος των Φιλιατρινών απομένει μόνο το τυπικό κομμάτι.

Ο Καρακατσάνης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανηλειακού και σε ηλικία 14 ετών μεταπήδησε στον ΠΑΟ Κακοβάτου.

Εκεί είχε προπονητή τον νυν τεχνικό του Παπαφλέσσα Χώρας, Νίκο Κωνσταντόπουλο, ο οποίος πίστεψε από την αρχή στις δυνατότητές του.

Τα δύο τελευταία χρόνια, όπως προαναφέραμε, ήταν στην Θύελλα Πύργου, ενώ στο παρελθόν υπήρξε βασικό στέλεχος των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Ηλείας.

Στο μεταξύ, η διοίκηση του Φιλιατρινού συλλόγου γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας με τον τεχνικό διευθυντή, Δημήτρη Πλατάνα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Το Δ.Σ. του συλλόγου μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον πολύπειρο, Δημήτρη Πλατάνα, στο πόστο του Τεχνικού Διευθυντή.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η ομάδα μας διευρύνει το πλαίσιο συνεργασίας της σε όμορους Νομούς με ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο και το υπηρετούν πιστά σε όλο του το εύρος.
 
Του ευχόμαστε μια παραγωγική σεζόν με επιτυχία στο έργο του, η οποία φαντάζει δεδομένη λόγω της εμπειρίας και της πολυετούς αφοσίωσης που κουβαλά.”