Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024 15:55

ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ: Απέκτησε τον πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννενα, Γιώργο Παπαϊωάννου! (φώτο)

Γράφτηκε από τον
ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ: Απέκτησε τον πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννενα, Γιώργο Παπαϊωάννου! (φώτο)

Την απόκτηση του πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννενα, Γιώργου Παπαΐωάννου ανακοίνωσε ο ΑΟ Φοινικούντας!

Ο ΑΟ Φοινικούντας κάλυψε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό που άφησε η αποχώρηση του Τζανέτου Κατσαρέα για τον Μιλτιάδη, αφού προχώρησε στην απόκτηση του πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννενα, Γιώργου Παπαΐωάννου!

Ο γεννημένος στο Ανόβερο 28χρονος (30/06/98) τερματοφύλακας έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες του ΠΑΣ Αλμυρού Βουνοπλαγιάς στην ΕΠΣ Ηπείρου, ενώ ακολούθησε ο ΑΟ Γιάννινα.

Σε ηλικία 16 ετών έκανε το μεγάλο βήμα, υπογράφοντας στον ΠΑΣ Γιάννενα. Εντάχθηκε αρχικά στην Κ17 και στη συνέχεια διακρίθηκε στην Κ19, με αποτέλεσμα να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον Αύγουστο του 2018, μετά από εισήγηση του τότε προπονητή του “Άγιαξ” της Ηπείρου, Γιάννη Πετράκη.

Έναν χρόνο αργότερα ο ύψους 1,90 μ. γκολκίπερ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αναγέννηση Άρτας που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, όμως έξι μήνες μετά αποχώρησε με προορισμό την Λευκάδα και τον Πανλευκάδιο (Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας).

Ακολούθησαν η Θύελλα Κατσικάς (2020-21), ο Θρίαμβος Σερβιανών (2021-22 Α), η Θύελλα Ελεούσας (2021-22 Β), ενώ τις δύο προηγούμενες σεζόν υπερασπίστηκε την εστία του Αγροτικού Καστρίτσας στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Ηπείρου.