Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024 21:54

ΕΡΑΝΗ: Νέος γυμναστής ο Ηλιόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Νέος γυμναστής ο Ηλιόπουλος

Μετά την πρόσληψη του Βαγγέλη Στουρνάρα, η διοίκηση της Εράνης προχώρησε σε συμφωνία και με τον γυμναστή Στέλιο Ηλιόπουλο ενισχύοντας το προπονητικό της τιμ.

Μετά την συμφωνία με τον Βαγγέλη Στουρνάρα, η Εράνη Φιλιατρών προχώρησε σε μία ακόμη ενίσχυση του προπονητικού τιμ του συλλόγου, καθώς ανακοίνωσε την πρόσληψη του γυμναστή Στέλιου Ηλιόπουλου.

Ο 33χρονος γυμναστής με καταγωγή από την Μεσσηνία, είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με μεταπτυχιακές σπουδές στην μεγιστοποίηση αθλητικής απόδοσης και επίδοσης, ενώ αυτή την περίοδο ολοκληρώνει και τις διδακτορικές του σπουδές με ειδίκευση στον τομέα της εργοφυσιολογίας.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε διετέλεσε υπεύθυνος φυσικής κατάστασης στην ομάδα του Πανθρακικού, στον 1ο όμιλο της Γ´Εθνικής, ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει γυμναστής του ΑΟ Διαβολιτσίου.
 
Για μια δεκαετία και πλέον αγωνιζόταν στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης, αρχικά ως ποδοσφαιριστής και αρχηγός του Αστέρα Αιγείρου και αργότερα για χρόνια και του Ορφέα Ξυλαγανής πάντα με τον διπλό ρόλο του γυμναστή και ποδοσφαιριστή, κάτι που έκανε και στο Ν. Σιδηροχώρι στην Γ’ Εθνική.
 
Όπου κι αν εργάστηκε ξεχώρισε με τη συνέπεια του, την εργατικότητα και τις γνώσεις του πάνω στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, αποτελώντας πρότυπο ανθρώπου και συνεργάτη και όλοι όσοι συνεργάστηκε έχουν μόνο καλά λόγια έχουν να πουν.
 

Ο 30χρονος καθηγητής φυσικής αγωγής Στέλιος Ηλιόπουλος είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με μεταπτυχιακές σπουδές στην Μεγιστοποίηση αθλητικής απόδοσης και επίδοσης και αυτή την περίοδο είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο ίδιο τμήμα με ειδίκευση στο τομέα της Εργοφυσιολογίας. Για περισσότερο από μια δεκαετία αγωνιζόταν στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης, αρχικά ως ποδοσφαιριστής και αρχηγός του Αστέρα Αιγείρου και αργότερα για χρόνια και του Ορφέα Ξυλαγανής πάντα με τον διπλό ρόλο του γυμναστή και ποδοσφαιριστή, κάτι που έκανε και στο Ν. Σιδηροχώρι στην Γ’ Εθνική. Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο ΑΟ Διαβολιτσίου.

Πηγή : www.paratiritis-news.gr [ https://www.paratiritis-news.gr/athlitika/panthrakikos-neos-ypefthynos-fysikis-katastasis-o-stelios-iliopo

“Με βασικό μέλημα την διατήρηση των υψηλών και μακροπρόθεσμων στόχων που έχει θέσει η ομάδα μας με το ξεκίνημα της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συμφωνίας με τον γυμναστή Στέλιο Ηλιόπουλο.
 
Στέλιο καλώς ήρθες στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Εράνης!”, αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Φιλιατρινή ομάδα.