Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024 13:28

ΠΑΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: “Ψώνισε” από την Αναγέννηση

Γράφτηκε από τον
ΠΑΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: “Ψώνισε” από την Αναγέννηση

Σε τριπλή μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε ο ΠΑΟ Καλλιθέας, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ του ενόψει της ερχόμενης σεζόν στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής σε όλες τις γραμμές.

Την φανέλα του ΠΑΟ Καλλιθέας θα φορούν τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά οι Δημήτρης Μπουντάς, Τζανέτος Παπαδέας και Βασίλης Τσακαλάκος, όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ.

Αμφότεροι ακολούθησαν το δρομολόγιο Παραλία Καλαμάτας - Καλλιθέα, καθώς αποκτήθηκαν από την Αναγέννηση.

Μπουντάς, Παπαδέας και Τσακαλάκος είχαν σημαντικό ρόλο στην πρώην ομάδα τους, με μεγάλο αριθμό συμμετοχών την περασμένη σεζόν.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Και πως να αρνηθείς;
 
Τον λένε Δημήτρη Μπουντά και είναι γνωστός στην ποδοσφαιρική πιάτσα, πόσο μάλλον στην τοπική κοινωνία, καθώς έχει περάσει από όλες τις ομάδες της περιοχής. Από την Καλλιθέα άλλες δύο φορές.
 
Την περσινή χρονιά μας πίκρανε με γκολ στο 92' και τον χειροκροτήσαμε άπαντες από σεβασμό και εκτίμηση στο πρόσωπο του. Ετών 33.
 
Τον λένε Βασίλη Τσακαλάκο και ήρθε να αφήσει εποχή στην Καλλιθέα.
 
Ετών 24, νέος και ωραίος και η δύναμη το πάθος και θέληση να μάθει δίπλα από τον Μάλαμα τον έκανε να πει το ναι στο κάλεσμα μας.
 
Τζανέτος Παπάδεας, ετών 32... Τι να πούμε και τι να αφήσουμε για αυτό το παλικάρι. Σκληρός με πείσμα για την νίκη που βάζει τα πόδια του σε κάθε μάχη. Από τις πρώτες συζητήσεις μας κέρδισε με το σεβασμό την θέληση και την όρεξη να ξεκινήσουμε κάτι όμορφο.
 
Επιμονή υπομονή δικαίωση δίπλα από τον Δημήτρη Μάλαμα που κάθε συζήτηση και προβληματισμός μας κάνει να βλέπουμε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά και με μεγαλύτερη ευκολία.
 
Υ.Σ. έπεται συνέχεια...»