Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024 14:44

OMONOIA: Απέκτησε τους Μπάλα και Μανιάτη

Γράφτηκε από τον
OMONOIA: Απέκτησε τους Μπάλα και Μανιάτη

Την απόκτηση των Δημήτρη Μπάλα και Στράτη Μανιάτη ανακοίνωσε η Ομόνοια Καλαμάτας.

Την μεταγραφική της ενίσχυση συνεχίζει ακάθεκτη η Ομόνοια, ανακοινώνοντας την συμφωνία της με τους Δημήτρη Μπάλα και Στράτη Μανιάτη.

Ο πρώτος αποτελεί έναν παλιό γνώριμο, καθώς έχει περάσει ακόμα δύο φορές από το καλαματιανό σωματείο. Ο 28χρονος μέσος είχε αγωνιστεί στην Ομόνοια την σεζόν 2015-16, φεύγοντας έπειτα για τον ΑΟ Σπερχογείας.

Το καλοκαίρι του 2018 υπέγραψε στον ΑΣ Ανδρούσης και δύο χρόνια μετά εντάχθηκε ξανά στο ρόστερ της ομάδας. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο φόρεσε την φανέλα της ΑΕ Μάνης. Νωρίτερα είχε περάσει από Παπαφλέσσα Άμφειας, Πανθουριακό και Αίαντα Καλαμάτας.

Ο Μανιάτης είναι 17 ετών και αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ. Την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε πρωταθλητής Λακωνίας με τα “χρώματα” του Πανγυθεατικού, ο οποίος βρέθηκε στο δρόμο του Μιλτιάδη στην διαδικασία των μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική.

Στην εν λόγω αναμέτρηση που είχε λάβει χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου, ο Μανιάτης είχε περάσει ως αλλαγή στο 86ο λεπτό αντί του Παπασπυριδάκου.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο νεαρός Λάκωνας μέσος θα αγωνιστεί στην Μεσσηνία, καθώς την αγωνιστική περίοδο 2022-23 είχε ανακοινωθεί η ένταξη του στην Κ17 της Καλαμάτας. Νωρίτερα έχει παίξει στον Απόλλωνα Ξηροκαμπίου.

Με τις δύο αυτές προσθήκες ο συνολικός αριθμός των μεταγραφών για την Ομόνοια ανέβηκε στις τέσσερις, αφού είχαν προηγηθεί οι Μάριος Μπέρμπερη και Παναγιώτης Αλάμαρας, ενώ τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και συνέχεια.