Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024 17:39

ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Τίτλοι... τέλους για Μπαλόπουλο!

Γράφτηκε από τον
ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Τίτλοι... τέλους για Μπαλόπουλο!

Ο επί σειρά ετών αρχηγός του ΑΟ Διαβολιτσίου, Φώτης Μπαλόπουλος λέει το “αντίο” μετά από 10 χρόνια πολύτιμης προσφοράς στα “κριάρια” της Άνω Μεσσηνίας!

Ο Φώτης Μπαλόπουλος αποχωρεί από τον ΑΟ Διαβολιτσίου. 14 χρόνια μετά την μεταγραφή του από τον ΑΟ Πανευαϊκό στα “κριάρια” της Άνω Μεσσηνίας και ένα διάλειμμα τριών ετών ενδιάμεσα, όπου αγωνίστηκε στον ΑΟ Σπερχογείας και στον ΑΣ Ανδρούσης, ο εμβληματικός αρχηγός του ΑΟΔ αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα της... καρδιάς του.

Ο Μπαλόπουλος αγαπήθηκε όσο λίγοι κατά την παρουσία του στον ΑΟ Διαβολιτσίου και συνέδεσε το όνομά του με τις “χρυσές” σελίδες στην ιστορία του συλλόγου.

Με άλλα λόγια, ο 33χρονος δυναμικός κεντρικός αμυντικός ήταν παρών σε όλες τις στιγμές που σημάδεψαν την πορεία του ΑΟΔ: άνοδος από την Β' στην Α' τοπική (2012), πρωτάθλημα στην Α' τοπική και άνοδος στην Γ' Εθνική (2019), κατάκτηση του Κυπέλλου Μεσσηνίας (2020), αλλά και στο... πικρό ποτήρι του υποβιβασμού στο τοπικό (2023).

Πλέον, ο Μπαλόπουλος είναι έτοιμος να ζήσει νέες εμπειρίες και προκλήσεις στην καριέρα του. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο πολύπειρος αμυντικός θα προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών “μνηστήρων” που θα θελήσουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.