Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 14:14

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ανακοινώνει "πακέτο" μεταγραφών

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ανακοινώνει "πακέτο" μεταγραφών

Μισή... ντουζίνα μεταγραφές έχει ανακοινώσει μέχρι σήμερα η Καλαμάτα και αυτή την εβδομάδα θα συμπληρώσει μια.. ντουζίνα, καθώς είναι στα "σκαριά" έξι προσθήκες.


Η "Μαύρη Θύελλα" βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τερματοφύλακα, δύο στόπερ, δύο εξτρέμ και επιθετικό. Ενα από τα ονόματα που έχουν διαρρεύσει, είναι αυτό του Νικολά Ντιγκινί, ο οποίος έγινε γνωστός στους Ελληνες φιλάθλους από τη θητεία του στον Αρη, ενώ έχει παίξει ακόμα σε Πανθρακικό και Ατρόμητο. Ο Γάλλος εξτρέμ αγωνίζεται από το 2020 στην Κύπρο, για 4 χρόνια στον Απόλλωνα Λεμεσού και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Α.Ε. Ζακακίου, (Β' εθνική) έχοντας 8 γκολ γκολ σε 32 αγώνες.
Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει προφορικά με τη διοίκηση και απομένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί, κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός της εβδομάδας, όπως και με τις υπόλοιπες πέντε προσθήκες.
Την προσεχή Δευτέρα ξεκινά άλλωστε η προετοιμασία και ο Νίκος Αναστόπουλος θέλει να έχει από την αρχή τους περισσότερους παίκτες στη διάθεση του.

Τα νέα πρόσωπα

Θυμίζουμε, ότι η Καλαμάτα έχει ανακοινώσει ήδη έξι μεταγραφές. Η αρχή έγινε με τον 26χρονο δεξί μπακ Αμπντούλ Ραχμάν Ουές, που έχει καταγωγή από τη Συρία, αλλά κατέχει ελληνικό διαβατήριο και στέφθηκε φέτος πρωταθλητής με την Καλλιθέα στον β' όμιλο της Super League 2. Ο Ουές υπέγραψε διετές συμβόλαιο.
Ακολούθησε ο διεθνής Βολιβιανός επιθετικός Καρμέλο Αλγκαρανάζ, ο οποίος αγωνίστηκε μάλιστα στο Κόπα Αμέρικα που ολοκληρώθηκε χθες.
Το νέο αστέρι της "Μαύρης Θύελλας" έρχεται από την Μπόλιβαρ και έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο. Τρίτη κατά σειρά προσθήκη , ήταν ο 32χρονος διεθνής Φινλανδός αμυντικός Γιούχα Πίρινεν, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Λεβαδειακό. Ο Πίρινεν υπέγραψε για 2 χρόνια.
Η Καλαμάτα απέκτησε για το κέντρο της άμυνας και τον 27χρονο Αποστόλη Στίκα από τη Νίκη Βόλου (1+1 χρόνο). Από εκεί και πέρα, έδωσε τα χέρια για συνεργασία δύο ετών, με τον 24χρονο μέσο του Παναιτωλικού Γιώργο Ξενιτίδη, ενώ τελευταία χρονικά μεταγραφή, είναι ο 28χρονος Αργεντίνος μέσος Σαντιάγκο Ουμπέντα από την Αλντοσιβί, που υπέγραψε για έναν χρόνο.