Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 15:50

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Ρουμελιώτης, η πρώτη μεταγραφή

Γράφτηκε από τον
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Ρουμελιώτης, η πρώτη μεταγραφή

Στο ίδιο γήπεδο, αλλά σε άλλη ομάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης, ο οποίος έβγαλε την φανέλα του Ακρίτα Κορώνης και φόρεσε εκείνη της Θύελλας Χαρακοπιού.

Παίκτης της Θύελλας Χαρακοπιού είναι με κάθε επισημότητα ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης, με τον 23χρονο επιθετικό να αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της εποχής του Γιάννη Βορίλα στον πάγκο της ομάδας.

Πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής ενόψει της νέας σεζόν, καθώς ο Ρουμελιώτης διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία που απαιτεί η κατηγορία.

Έχει κάνει πρωταθλητισμό με τον Πάμισο στην Α' τοπική, ενώ έχει συμμετάσχει με τους “Νησιώτες” και στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Την περασμένη σεζόν ο 23χρονος φορ έπαιζε στον Ακρίτα Κορώνης, πράγμα που σημαίνει πως θα αγωνιστεί ξανά στο γήπεδο του Μεμί που χρησιμοποιούν ως έδρα οι δύο ομάδες, αλλά φορώντας την φανέλα άλλου συλλόγου.

Ο Ρουμελιώτης έχει ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής της Καλαμάτας, ενώ έχει υπάρξει βασικό στέλεχος των Μικτών ομάδων του Νομού.

Ταυτόχρονα, θυμίζουμε πως η διοίκηση της Θύελλας έχει ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους έμπειρους: Γιώργο Κωστέα, Γρηγόρη Πανταζή, Παναγιώτη Γουρνά, Γιάννη Μαρκάκη, Γιώργο Ορφανό, Παναγιώτη Βασιλογιαννακόπουλο, Βασίλη Κουτσολία, Γιάννη Κυριακάκη, Παναγιώτη Αντωνίου, Γιώργος Σκόθο, Βασίλη Κωνσταντακόπουλο, Ηλία Δουρούμη, Νίκο Μέτσο, τους νεαρούς: Φώτη Στασινόπουλο, Χρήστος Μιχαλόπουλο, Τάσο Τομαρά, αλλά και τον Βαγγέλη Χελά.

Ο τελευταίος ήταν ο μεγάλος άτυχος της περασμένης σεζόν, καθώς στο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος απέναντι στον Τέλλο Άγρα για την 3η αγωνιστική, τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό γόνατο και χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως η ζημιά στον χιαστό.

Πλέον, ο 26χρονος αριστεροπόδαρος χαρισματικός εξτρέμ με θητεία μεταξύ άλλων στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Πειραιώς και στην Κ20 του Πανιωνίου Νέας Σμύρνης, επιστρέφει δριμύτερος και θα ενισχύσει την ομάδα του Χαρακοπιού για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Αντίθετα, ο Χρήστος Σαμπάνι δεν απέφυγε τα χειρότερα, καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χάσει σχεδόν όλη την ερχόμενη χρονιά.

Εξάλλου, παρελθόν αποτελούν για την Θύελλα οι Άρης Ηλιόπουλος και Δημήτρης Νέγκογλου, ενώ σε εκκρεμότητα για την ώρα η υπόθεση του Βασίλη Μωράκη.