Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 16:35

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ” Πήρε Κότσαρη για τα γκολπόστ

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ” Πήρε Κότσαρη για τα γκολπόστ

Την εστία της Καλαμάτας θα υπερασπίζεται πλέον ο Κώστας Κότσαρης. Ο 28χρονος τερματοφύλακας, που αναδείχθηκε φέτος πρωταθλητής με την Καλλιθέα στον β’ όμιλο της Super League 2, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη “Μαύρη Θύελλα”.

Ο Κότσαρης ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Παναθηναϊκό στον οποίο έμεινε για έξι χρόνια, ενώ είναι διεθνής με όλα τα κλιμάκια των εθνικών ομάδων μέχρι την Κ21.
Η ανακοίνωση της Καλαμάτας για την απόκτηση του έμπειρου γκολκίπερ αναφέρει: “Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Κότσαρη για τα επόμενα δύο χρόνια. Είναι τερματοφύλακας, 28 ετών (25-7-96) με ύψος 1.85.
Ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία του Αήττητου Σπάτων και το 2011 πήγε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού, όπου αγωνίστηκε μέχρι και την ομάδα των Νέων. Το 2014 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Πράσινους με τους οποίους έκανε μέχρι το 2020 πέντε συμμετοχές.
Την τριετία 2020-23 αγωνίστηκε με την ομάδα του Απόλλωνα σε Σούπερ Λιγκ και Σούπερ Λιγκ 2 κάνοντας συνολικά 41 συμμετοχές. Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε πήρε μεταγραφή για την Athens Καλλιθέα την οποία βοήθησε να ανέβει στην Σούπερ Λιγκ αγωνιζόμενος σε 25 παιχνίδια. Είναι διεθνής με όλα τα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων από Κ12-Κ21 και μάλιστα με την Κ21 κατέγραψε 21 συμμετοχές.
Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της την νέα αγωνιστική περίοδο”.
Ο Κότσαρης αποτελεί το 7ο κατά σειρά θερινό απόκτημα της Καλαμάτας. Είχαν προηγηθεί ο 26χρονος δεξί μπακ Αμπντούλ Ραχμάν Ουές με καταγωγή από τη Συρία, ο 28χρονος διεθνής Βολιβιανός επιθετικός Καρμέλο Αλγκαρανάζ, ο 32χρονος διεθνής Φινλανδός κεντρικός αμυντικός Γιούχα Πίρινεν, ο 27χρονος επίσης κεντρικός αμυντικός Αποστόλης Στίκας, ο 24χρονος μέσος Γιώργος Ξενιτίδης και ο 28χρονος Αργεντίνος μέσος Σαντιάγκο Ουμπέντα. Εντός της εβδομάδας αναμένονται και άλλες μεταγραφές, καθώς υπάρχουν προχωρημένες επαφές με στόπερ, εξτρέμ και επιθετικό.