Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 16:59

Ο φετινός απολογισμός της Ακαδημίας της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Ο φετινός απολογισμός της Ακαδημίας της Καλαμάτας

Εναν σύντομο απολογισμό για τις δράσεις των τμημάτων υποδομής στη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς 2023-2024, έκαναν οι υπεύθυνοι της ακαδημίας της Καλαμάτας.


Ο απολογισμός έγινε μετά την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, που ήταν ο χώρος λειτουργίας των τμημάτων υποδομής της ακαδημίας την αγωνιστική περίοδο που έληξε.
Αναλυτικά ο απολογισμός για τη δράση των ομάδων της ακαδημίας είναι ο ακόλουθος: "Μετά την αποχαιρετιστήρια συνάντηση της φετινής χρονιάς μεταξύ της διοίκησης, του προπονητικού επιτελείου, των αθλητών και των γονέων τους πρώτιστος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αθλητές και γονείς για τη συμμετοχή τους σε όλες τις δράσεις της χρονιάς.
Αυτές ήταν: η Κ14 και η Κ16 έλαβε μέρος για πρώτη φορά στο Αττικα Καπ μαζί με τις ομάδες του Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Κηφισιάς, Ατρόμητου, Πανιώνιου, Αιγάλεω, σχολής ΟΣΦΠ Ρέντη, έχοντας πολύ καλή παρουσία.
Η Κ14 και η Κ16 συμμετείχε ταυτόχρονα στα πρωταθλήματα Κ14, Κ16 της ΕΠΣ Μεσσηνίας κατακτώντας την πρώτη θέση.
Η Κ12 έλαβε και αυτή μέρος στο πρωτάθλημα της Κ12 της ΕΠΣ Μεσσηνίας, ενώ τέλος η νεανική Κ19 συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Κ19 Superleague 2 με πολύ καλή παρουσία.
Ολα τα τμήματα μας συμμετείχαν στα τουρνουά που έγιναν στην πόλη μας, πιο συγκεκριμένα στο τουρνουά των Τορνέιντος και στο τουρνουά του Δαναού με πλήθος αθλητών.
Επιπλέον μετά από πολλά χρόνια η Κ17 και η Κ15 συμμετείχαν στο Πανηπειρωτικό τουρνουά Γ. Χριστοβασίλης που έγινε στα Γιάννενα.
Στη συνέχεια δόθηκαν οδηγίες από τους προπονητές στους νεαρούς αθλητές και έγινε η καθιερωμένη φωτογράφιση”.
Κλείνοντας τη σύντομη αναφορά σε ότι αφορά τον απολογισμό, έδωσαν ραντεβού για τον Αύγουστο που θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη προσεχή ποδοσφαιρική σεζόν και ευχαρίστησαν τον πρόεδρο και τους μετόχους της ΠΑΕ, καθώς και έναν εκ των χορηγών για τη στήριξη που παρείχαν στην ακαδημία στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.
Συγκεκριμένα αναφέρουν τα εξής: “Όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους στο ξεκίνημα της προετοιμασίας τον Αύγουστο. Να ενημερώσουμε ότι έχει είδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός-προγραμματισμός της νέας χρονιάς ο οποίος περιλαμβάνει περισσότερες δράσεις που πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν!
Τέλος, η διοίκηση του ΠΣ “Η Καλαμάτα” ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ Καλαμάτα και τον πρόεδρο κ. Γεώργιο Πρασσά για την βοήθεια καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, καθώς επίσης και τον κ. Κωσταντίνο Βεργή και τον κ. Δημήτριο Σπουργίτη για την μεγάλη στήριξη τους”.