Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 17:22

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Απονομές στις ομάδες που διακρίθηκαν

Γράφτηκε από τον
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Απονομές στις ομάδες που διακρίθηκαν

Με τις απονομές κυπέλλων και μεταλλίων στις ομάδες που κατέλαβαν τις 3 πρώτες θέσεις ολοκληρώθηκε την περασμένη Δευτέρα το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους”, που διοργάνωσε ο Δήμος Καλαμάτας.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σταδίου Παραλίας μπροστά σχεδόν από την είσοδο του Κλειστού γηπέδου, εκεί που παραβρέθηκαν οι περισσότεροι από τους αθλητές και μέλη των ομάδων που κατέλαβαν τις 4 πρώτες θέσεις.
Θυμίζουμε ότι στο φετινό πρωτάθλημα έλαβαν μέρος 8 ομάδες, με την Tuba Libre στη δεύτερη συμμετοχή της να κατακτά τον τίτλο, παίρνοντας την πρώτη θέση με 19 βαθμούς. Τη δεύτερη θέση πήρε η περσινή πρωταθλήτρια No Name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ με 18 βαθμούς και στην 3η θέση τερμάτισαν οι Ουρανοκατέβατοι με 14 βαθμούς.


Τις απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων έκανε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Τουρισμού Γιώργος Λαζαρίδης, με τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής Θανάση Τσούκλερη και Βασίλη Κοσυφολόγο που ήταν υπεύθυνοι για το πρόγραμμα “Αθληση για όλους” στο ποδόσφαιρο.


Επίσης απονεμήθηκαν κύπελλα ήθους στις ομάδες που ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα χωρίς να δεχτούν κάρτες ή είχαν τις λιγότερες. Συγκεκριμένα κύπελλο πήραν οι ομάδες Μπαρτσελιώμα και Old School, που παίκτες τους δεν αντίκρισαν καμία κάρτα και οι ομάδες No Name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ, Νο Pasaran και Ουρανοκατέβατοι, όπου παίκτες τους δέχτηκαν από μία κίτρινη κάρτα.


Ακόμη ο Γιώργος Λαζαρίδης απένειμε τιμητικές πλακέτες στο πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας, Βασίλη Σπηλιώτη, στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΜ, για τη συνεργασία που είχαν για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, αλλά και στους καθηγητές Φυσικής Αγωγής Θανάση Τσούκλερη και Βασίλη Κοσυφολόγο που βοήθησαν από τη θέση τους, ώστε να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα το πρωτάθλημα.