Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 22:05

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Επέστρεψαν Τσελεπίδης, Αναστασόπουλος και Μπακαγιόκο

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Επέστρεψαν Τσελεπίδης, Αναστασόπουλος και Μπακαγιόκο

Την επιστροφή τριών παλιών της γνώριμων ανακοίνωσε η διοίκηση της Μαύρης Θύελλας.

Μεταγραφών συνέχεια για την Μαύρη Θύελλα, που μετά τους Κώστα Κότσαρη (28 ετών, τερματοφύλακας), Σαντιάγκο Ουμπέντα (28 ετών, μέσος), Γιώργου Ξενιτίδη (24 ετών, μέσος), Αποστόλη Στίκα (27 ετών, στόπερ), Γιούχα Πίρινεν (32 ετών, στόπερ), Καρμέλο Αργκαρανάζ (28 ετών, επιθετικός) και Αμπντούλ Ραχμάν Ουές (26 ετών, δεξιός μπακ), ενέταξε στο ρόστερ της τρεις παίκτες, που είχαν φορέσει την φανέλα της και στο παρελθόν.

Ο λόγος για τους Τίμο Τσελεπίδη (28 ετών, κεντ. αμυντικός), Νίκο Αναστασόπουλο (30 ετών, μέσος) και Τζούνιορ Μπακαγιόκο (29 ετών, κεντρ. αμυντικός). Ο Τσελεπίδης αναδείχθηκε την περασμένη σεζόν πρωταθλητής στον 1ο Όμιλο της Super League 2 με την φανέλα του Λεβαδειακού, ο Αναστασόπουλος έπαιξε σε Εράνη και Κόρινθο, ενώ ο Μπακαγιόκο ήταν στην Τίρα-Περσικάμπο της Ινδονησίας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την επιστροφή των ποδοσφαιριστών Τιμόθεου Τσελεπίδη (28 ετών, 2/2/1996), Νίκου Αναστασόπουλου (30 ετών) και Τζούνιορ Μπακαγιόκο (29 ετών, 2/12/1994). Τρεις ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της Μαύρης Θύελλας από το 2020-2022 οι δύο πρώτοι και από το 2020-2023 ο Μπακαγιόκο βοηθώντας μάλιστα την ομάδα μας να στεφθεί πρωταθλήτρια στην Φούτμπολ Λιγκ.

Ο πρόεδρος μας κ. Γιώργος Πρασσάς και ο προπονητής μας κ. Νίκος Αναστόπουλος αναγνωρίζοντας και εκτιμώντας την προσφορά τους στην Μαύρη Θύελλα τους δίνει την ευκαιρία να φορέσουν και πάλι τη φανέλα της ομάδας μας. Τρεις ποδοσφαιριστές γεννημένοι νικητές οι οποίοι διακρίνονται όλως ιδιαιτέρως για το δυναμισμό και το πάθος τους στο παιχνίδι καθώς και τη μαχητικότητά τους.

Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και να βοηθήσουν την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο.