Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 07:36

ΕΡΑΝΗ: Επίσημο του Καρακατσάνη (φώτο)

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Επίσημο του Καρακατσάνη (φώτο)

Η Εράνη ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Τρίτης (16/7) την απόκτηση του Αποστόλη Καρακατσάνη, που αποτελεί την πρώτη θερινή μεταγραφή της ομάδας.

Οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του Αποστόλη Καρακατσάνη στην Εράνη, για τον οποίο σας είχε ενημερώσει το notosport.gr από τις 10 Ιουλίου.

Ο 18χρονος Ηλείος κεντρικός αμυντικός, που βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (15/7) στα Φιλιατρά, αποτελεί επισήμως το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδα στο θερινό μεταγραφικό παζάρι.

Η ανακοίνωση της Εράνης αναφέρει:

“Μια νέα μεταγραφή είναι γεγονός για την ομάδα μας, που βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει την απόκτηση του Απόστολου Καρακατσάνη από την Θύελλα Πύργου.

Ο 18χρονος κεντρικός οπισθοφύλακας προέρχεται από γεμάτες σεζόν στην Α’ Τοπική της ΕΠΣ Ηλείας και συγκαταλέγεται στους πλέον ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του γειτονικού μας Νομού.
 
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο φέρελπις άσσος ευχαρίστησε την πρώην ομάδα του και μίλησε με ενθουσιασμό για το επόμενο κεφάλαιο που ανοίγεται μπροστά του.”
 
 
Ο Καρακατσάνης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Εράνης και ανέφερε:
 
“Με αφορμή την μεταγραφή μου στον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Εράνη Φιλιατρών, θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Θύελλας Πύργου στην οποία βρισκόμουν τα 2 τελευταία χρόνια, για όλα όσα μου έμαθαν!
 
Οφείλω να ομολογήσω ότι στην ομάδα αυτή ανδρώθηκα, βελτιώθηκα ως ποδοσφαιριστης και ωριμασα ως άνθρωπος. Φεύγοντας παίρνω μαζί μου όλες αυτές τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες που απεκόμισα και τους ευχαριστώ ξανά όλους, τους προπονητές μου, το διοικητικό συμβούλιο και τους συμπαίκτες μου.
 
Τελειώνοντας, θα ήταν μεγάλη μου παράβλεψη να μην ευχαριστούσα τον ΑΠΣ Εράνη Φιλιατρών για την μεγάλη τιμή που μου έκανε να με εντάξει στο δυναμικό της, δίνοντας μου έτσι την ευκαιρία να ξεκινήσω μαζί του ένα καινούργιο ποδοσφαιρικό ταξίδι, το οποίο είμαι βέβαιος ότι θα είναι γεμάτο με νέες εμπειρίες, γνώσεις και επιτυχίες”.
 
Στην φωτογραφία διακρίνεται ο Καρακατσάνης, μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή της Εράνης, Δημήτρη Πλατάνα.