Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 07:57

ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ: Σε ρυθμούς... σάμπα με Γουέσλεϊ Ονοράτο! (φώτο & βίντεο)

Γράφτηκε από τον
ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ: Σε ρυθμούς... σάμπα με Γουέσλεϊ Ονοράτο! (φώτο & βίντεο)

Ακόμα ένα μεταγραφικό “μπαμ” ολοκλήρωσε ο ΑΟ Φοινικούντας, που μετά τους Γιώργο Ζήση, Γιώργο Παπαϊωάννου, Γιάννη Τριανταφυλλίδη, Γκέρι Ιλιάζι και Νίκο Μέμα, έκανε “δικό” του και τον Γουέσλϊ Ονοράτο!

Σε ρυθμούς... σάμπα θα κινείται στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α' τοπικής ο ΑΟ Φοινιικούντας, ο οποίος γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γουέσλεϊ Ονοράτο!

Υπό άκρα μυστικότητα και μελετημένες κινήσεις που παραπέμπουν σε... παρτίδα σκάκι, οι ιθύνοντες του συλλόγου έφεραν ξανά στην Ελλάδα τον Βραζιλιάνο πρώην γουΐνγκερ του ΑΟ Κυπαρισσίας, προκειμένου να αποτελέσει το σημείο αναφοράς της επιθετικής γραμμής της ομάδας, όπως σας είχε προϊδεάσει το notosport.gr από τις 8 Ιουλίου!

Οι νεοφώτιστοι κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να παρουσιάσουν ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο, ενόψει της παρθενικής τους παρουσίας στα μεγάλα σαλόνια του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου.

Ο Ονοράτο ήρθε στα μέρη μας για πρώτη φορά τον Σεπτέμβρη του 2020 με σκοπό να δοκιμαστεί στην ομάδα της Καλαμάτας για λίγες ημέρες και αφού κέρδισε τις εντυπώσεις, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Μαύρη Θύελλα. Προηγούμενη ομάδα του ήταν η Σάο Ζοσέ στην Βραζιλία.

Με τις θέσεις ξένων να έχουν καλυφθεί από τους Σουμπίνιο, Γκιοατά και Φελίπε, ο Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός παραχωρήθηκε ως δανεικός στον ΑΟ Διαβολιτσίου που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, προκειμένου να πάρει παιχνίδι στα πόδια του.

Τον Φεβρουάριο του 2022 τα “κριάρια” της Άνω Μεσσηνίας τον απέκτησαν με ελεύθερη μεταγραφή. Στον ΑΟΔ αγωνίστηκε συνολικά σε τρεις αγωνιστικές περιόδους, ενώ την περασμένη σεζόν φόρεσε την φανέλα του ΑΟ Κυπαρισσίας στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.

Δείτε τον Βραζιλιάνο γουΐνγκερ σε δράση: