Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024 15:42

ΑΟ ΣΤΕΝΩΣΙΑΣ: Απέκτησε τον έμπειρο επιθετικό Μάριο Βουρνά

Γράφτηκε από τον
ΑΟ ΣΤΕΝΩΣΙΑΣ: Απέκτησε τον έμπειρο επιθετικό Μάριο Βουρνά

Εμπειρία στην επιθετική της γραμμής πρόσθεσε η Στενωσιά με την απόκτηση του 31χρονου επιθετικού Μάριου Βουρνά.


Η διοίκηση συνεχίζει τις κινήσεις ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού έτσι ώστε να παρουσιάσει μια καλή και ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά.
Ετσι προσπαθεί να φτιάξει μια ομάδα με παίκτες που έχουν εμπειρίες και παραστάσεις από το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Μεσσηνίας, οι οποίοι θα βοηθήσουν να υλοποιήσει τους στόχους της. Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Γουρνάς, ο οποίος έχει αγωνιστεί στη Γ’ εθνική με τον ΑΟ Διαβολιτσίου, αλλά και στην Α’ τοπική. Επίσης στη Α’ τοπική έχει αγωνιστεί σε Απόλλωνα Καλαμάτας, Μεθώνη και την αγωνιστική περίοδο που πέρασε στον Εθνικό Μελιγαλά. Εχει παίξει και σε ομάδες μικρότερης κατηγορίας, στη Δόξα Καλαμάτας, την Αναγέννηση Παραλίας και το Νέο Αρι.
Ο Βουρνάς είναι η 10η μεταγραφή που κάνει η ομάδα τη θερινή περίοδο, καθώς έχει προηγηθεί η απόκτηση των Παναγιώτη Καγιαννά, Θεόδωρου Σταματελόπουλου, Βασίλη Αλεβίζου, Φώτη Κοντό, Αχιλλέα Οικονόμου, Δημήτρη Φιλόπουλου, Χρήστου Μέτσο, Θανάση Χρόνη και Τζουλιάνο Σούλα.