Τρίτη, 25 Νοέμβριος 2014 15:18

Ο Απόλλωνας χτυπά πάντα στο… τέλος

Γράφτηκε από τον

Με ανατροπή και το  το… αγαπημένο του 2-1 ο Απόλλωνας Καλαμάτας νίκησε προχθές τον συντοπίτη Ολυμπιακό και εδραιώνεται στην 3η θέση της Α' τοπικής.
Ο ιστορικός σύλλογος γυρνά για 3η σερί αγωνιστική ματς (είχαν προηγηθεί αυτά με Εράνη και Εθνικό), ενώ αυτό ήταν το 6ο παιχνίδι σε 11 αγωνιστικές που σκοράρει στα τελευταία λεπτά!

Την περασμένη αγωνιστική πήρε τη νίκη στο Μελιγαλά στο 94' με τον Κλουβάτο και την Κυριακή στο 89' ξανά με τον ίδιο παίκτη.  Από εκεί και πέρα με τον Αστέρα Αρφαρών στην πρεμιέρα είχε κάνει διπλό (3-4) χάρη σε γκολ του Πετράκου στο 88'. Ο έμπειρος αμυντικός ήταν αυτός που έδωσε και το βαθμό με αντίπαλο την Κυπαρισσία (1-1) βρίσκοντας δίχτυα στο 87', ενώ είχε πετύχει και το 3-2 (74') στη νίκη επί της Σπερχογείας. Ακόμα η εκτός έδρας νίκη επί του Ακρίτα Κορώνης (0-2) ήρθε χάρη στα γκολ των Σαραντόπουλου και Μπιτσάνη στο 81' και στο 85', αντίστοιχα.  Στα δύο τελευταία παιχνίδια με Εθνικό και Ολυμπιακό Καλαμάτας ο Βασίλης Πανταζής έθεσε τις βάσεις για την ανατροπή και ο Θανάσης Κλουβάτος  την ολοκλήρωσε.  Ο τελευταίος εκμεταλλεύεται το ύψος του στις στημένες φάσεις και ο Απόλλωνας έχει βρει και άλλον σκόρερ, εκτός από τον Μάριο Μπιτσάνη που με τα συνεχόμενα γκολ στο ξεκίνημα τον έχει οδηγήσει στη φετινή εξαιρετική πορεία.