Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024 23:46

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ: Νέος πρόεδρος ο Δημόπουλος, Βλαχογιάννης για τον πάγκο

Γράφτηκε από τον
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ: Νέος πρόεδρος ο Δημόπουλος, Βλαχογιάννης για τον πάγκο

Νέα διοίκηση απέκτησε ο Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου, με τον Γιάννη Δημόπουλο να τίθεται επικεφαλής, παίρνοντας τη “σκυτάλη” από τον Κώστα Σωτηρόπουλο.

Ο κ. Δημόπουλος είναι επί σειρά ετών παράγοντας στον Παπαφλέσσα, ενώ έχει διατελέσει ξανά πρόεδρος πριν από δύο χρόνια.

Στο νέο Δ.Σ. που θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες ημέρες συμμετέχουν ακόμα οι Αλέξανδρος Ψώνης, Αντώνη Λιανός, Κώστας Δημόπουλος, Στάθης Ψώνης και Παντελής Παναγιωτόπουλος.

Η ομάδα του Βλαχόπουλου θέτει εξ' αρχής ψηλά τον πήχη ενόψει της νέας σεζόν, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου στην Γ' τοπική και την άμεση επάνοδο στην Β' κατηγορία.

Προφορική συμφωνία με Βλαχογιάννη για την άκρη του πάγκου!

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του notosport.gr, η νέα διοίκηση του συλλόγου έχει ήδη έρθει σε προφορική συμφωνία με τον πολύπειρο τεχνικό, Παναγιώτη Βλαχογιάννη.

Ο 53χρονος τεχνικός έχει να επιδείξει αρκετά σημαντικό έργο από την παρουσία του στους πάγκους του ΑΟ Στενωσιάς, του ΠΑΟ Καλλιθέας, του ΑΟ Μεθώνης και του Χανδριναϊκού και θεωρείται ο πλέον κατάλληλος για την επίτευξη των αγωνιστικών στόχων του Παπαφλέσσα τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση του Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου αναφέρει:

“Μετά την γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14/7 στα γραφεία της ομάδας μας, προέκυψε νέο διοικητικό συμβούλιο που θα οδηγήσει την ομάδα τη νέα αγωνιστική χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ' τοπικής.

Επικεφαλής του διοικητικού σχήματος τίθεται ο Ιωάννης Δημόπουλος, που επιστρέφει στην προεδρία της ομάδας μετά από δύο χρόνια.

Στο διοικητικό σχήμα συμμετέχουν οι Αλέξανδρος Ψώνης, Αντώνης Λιανός, Κώστας Δημόπουλος, Στάθης Ψώνης και Παντελής Παναγιωτόπουλος. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το νέο τεχνικό τιμ της ομάδας, με τον πήχη εξ' αρχής να μπαίνει αρκετά ψηλά με μοναδικό στόχο το πρωτάθλημα και την επάνοδο στη Β' τοπική.

Σας θέλουμε όλους δίπλα μας!”