Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024 17:15

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Εξέλεξαν νέα διοίκηση

Γράφτηκε από τον
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Εξέλεξαν νέα διοίκηση

Νέα διοίκηση απέκτησε ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Π.Σ. “Η Καλαμάτα” την Τετάρτη το βράδυ, μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στο ξενοδοχείο Φαραί Παλλάς.


Το νέο πρόσωπο στο καινούργιο συμβούλιο είναι ο Γιώργος Φλέσσας, ο οποίος για πρώτη φορά θα ασχοληθεί με το διοικητικό κομμάτι των παλαιμάχων. Τα υπόλοιπα 6 μέλη συμμετείχαν και στο προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου.


Πριν την διαδικασία των εκλογών, η απερχόμενη διοίκηση ενημέρωσε το Σώμα της συνέλευσης για τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, που στη συνέχεια εγκρίθηκαν από τα μέλη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η μεγαλύτερη συμμετοχή των παλαιμάχων στη Γενική Συνέλευση, έδωσαν το παρών και ψήφισαν 42 άτομα.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μανώλης Θεοδώρου ψηφίστηκε από όλους σχεδόν τους συναδέλφους τους, καθώς έλαβε 41 ψήφους από τους 42 παλαίμαχους που ψήφισαν. Από εκεί και πέρα 39 ψήφους πήραν οι Βασίλης Μπλέτσας, Γιώργος Φλέσσας και από 38 οι Γιώργος Κορομηλάς, Κώστας Μπιζίμης, Κώστας Παλαμάρας και 37 ο Παναγιώτης Σερεμέτης. Ολοι οι παραπάνω εκλέγονται στο 7μελές διοικητικό συμβούλιο. Μέσα στις επόμενες ημέρες ο πρώτος σε ψήφους Μανώλης Θεοδώρου θα καλέσει στο πρώτο συμβούλιο, τα υπόλοιπα νεοεκλεγέντα μέλη ώστε να συγκροτηθεί σε σώμα η νέα διοίκηση.


Στην εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν και τα τρία μέλη, οι Νίκος Μουλατσιώτης, Νικήτας Παπανικολόπουλος που πήραν 41 ψήφους και ο Μάκης Πετρομιχελής που έλαβε 39 ψήφους.