Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024 22:03

ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Συνεχίζει με Παναγόπουλο, ανανέωσαν Μπούνας και Ζαφείρης

Γράφτηκε από τον
ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Συνεχίζει με Παναγόπουλο, ανανέωσαν Μπούνας και Ζαφείρης

Ο Παναγιώτης Παναγόπουλος τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση του ΑΟ Κυπαρισσίας και θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και την επόμενη σεζόν.

Με τον Παναγιώτη Παναγόπουλο στην τεχνική του ηγεσία θα πορευτεί και την επόμενη σεζόν ο ΑΟ Κυπαρισσίας, καθώς ο 49χρονος τεχνικός τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας και θα παραμείνει στον σύλλογο της Τριφυλίας, καθώς ανανέωσε την συνεργασία του για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Αμέσως μετά την συμφωνία της με τον κ. Παναγόπουλο, η ομάδα της Κυπαρισσίας ξεκίνησε το “χτίσιμο” του ρόστερ και πρώτα κομμάτια του... παζλ του νέου ΑΟΚ άρχισαν να τοποθετούνται.

Έτσι, οι πρώτοι βασικοί παίκτες που συμφώνησαν να παραμείνουν και τη νέα σεζόν είναι ο Σταύρος Μπούνας, ο οποίος θα συνεχίσει να ηγείται στην αμυντική γραμμή της ομάδας για έναν ακόμη χρόνο, αλλά και ο Δημήτρης Ζαφείρης, που με την εμπειρία του θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του notosport.gr, τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις. Ήδη τα πρώτα ονόματα έχουν αρχίσει ν' ακούγονται, ενώ πρόθεση της διοίκησης είναι όσοι παίκτες αποχωρήσουν να αντικατασταθούν επάξια.