Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024 07:27

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ: Ανανεώσεις και προσθήκες στο τεχνικό τιμ

Γράφτηκε από τον
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ: Ανανεώσεις και προσθήκες στο τεχνικό τιμ

Οι Κώστας Κωσταράκης, Ανδρέας Σικαλιάς, Κώστας Σωτηρόπουλος, Μαρίνος Νικολακόπουλος και Θανάσης Σταυρόπουλος θα παραμείνουν στον Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου και την επόμενη σεζόν. Βοηθός προπονητή ο Παντελής Παναγιωτόπουλος, προπονητής τερματοφυλάκων ο Γιώργος Ξυδιάς.

Ο Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, καθώς μετά την πρόσληψη του Παναγιώτη Βλαχογιάννη, προχώρησε στις πρώτες πέντε ανανεώσεις παικτών.

Οι ασπρόμαυροι κράτησαν στο ρόστερ τους, τούς Κώστα Κωσταράκη (φώτο αριστερά), Ανδρέα Σικαλιά (φώτο στη μέση), Κώστα Σωτηρόπουλο, Μαρίνο Νικολακόπουλο και Θανάση Σταυρόπουλο (φώτο δεξιά).

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε το χτίσιμο της καινούργιας ομάδας διαφορετικά και έτσι ανακοινώνουμε τις πρώτες μας ανανεώσεις. Κώστας Κωσταράκης, Ανδρέας Σικαλιάς, Κώστας Σωτηρόπουλος, Μαρίνος Νικολακόπουλος, και Θανάσης Σταυρόπουλος, θα συνεχίσουν να φοράνε τα ασπρόμαυρα και τη νέα χρονιά. Υγεία και πολλές επιτυχίες με τα ασπρόμαυρα.

Παράλληλα, ο σύλλογος του Βλαχόπουλου γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας με τους Παντελή Παναγιωτόπουλο (ένθετη φώτο) και Γιώργο Ξυδιά, οι οποίοι θα πλαισιώσουν το προπονητικό τιμ της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ο Παναγιωτόπουλος θα έχει τον διπλό ρόλο του βοηθού προπονητή-γυμναστή, ενώ ο Ξυδιάς θα αναλάβει χρέη προπονητή τερματοφυλάκων.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Το Δ.Σ. του Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου ανακοινώνει την ένταξη του Παντελή Παναγιωτόπουλου στο τεχνικό τιμ της ομάδας μας, καθώς θα έχει το ρόλο του βοηθού προπονητή και γυμναστή της ομάδας μας.

Παράλληλα θα είναι και υπεύθυνος ακαδημίας που θα επαναλειτουργήσει τη φετινή χρονιά. Ένα παιδί με γνώσεις, που στο παρελθόν έχει περάσει από την ομάδα του Απόλλωνα Καλαμάτας και της Εράνης

Το τεχνικό τιμ συμπληρώνεται με την θέση του προπονητή τερματοφυλάκων, που θα είναι ο Γιώργος Ξυδιάς.

Ευχόμαστε και στους δύο υγεία και πολλές επιτυχίες με τα ασπρόμαυρα!

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Ανακοινώθηκε ο Τσίνα