Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024 13:16

ΕΡΑΝΗ: Τρεις ακόμα ανανεώσεις

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Τρεις ακόμα ανανεώσεις

Με τα χρώματα της Εράνης θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν οι Χάρης Φλαριώτης (φωτό), Χαράλαμπος Καλογερόπουλος και Διονύσης Καραχάλιος.

Οι τρεις νεαροί παίκτες ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τη φιλιατρινή ομάδα, που έχει κρατήσει ακόμα τους Δημήτρη Χάρμπα, Παναγιώτη Μπινιώρη, Κυριάκο Κωνσταντόπουλο, Τάσο Μπουρδέκα και Δημήτρη Καπλάνη.”

Ένας ακόμα γηγενής ποδοσφαιριστής από το περσινό ρόστερ επέκτεινε τη συνεργασία του με την ομάδα μας.
Ο λόγος για τον Χάρη Φλαριώτη, που θα πανηγυρίζει με τα χρώματα της Εράνης και τη νέα αγωνιστική περίοδο! Ένας από τους πιο ταλαντούχους και ελπιδοφόρους του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου συνεχίζει στα πράσινα με την ευχή να ζήσουμε μαζί πολλές ακόμα μεγάλες στιγμές”, αναφέρει η ανακοίνωση της Εράνης για τον Φλαριώτη, ενώ για τους Καλογερόπουλο και Καραχάλιο σημειώνει τα εξής: “Διπλή ανανέωση για την ομάδα μας που βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει την παραμονή του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου και του Διονύση Καραχάλιου για τη νέα σεζόν. Οι δύο νεαροί άσσοι προσθέτουν βάθος και εντοπιότητα στο έμψυχο δυναμικό, που αναμένεται να είναι ολοκληρωμένο σε μεγάλο βαθμό κατά την έναρξη της θερινής προετοιμασίας”.