Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024 18:39

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Τη Δευτέρα η “πρώτη”, το πρόγραμμα των φιλικών

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Τη Δευτέρα η “πρώτη”, το πρόγραμμα των φιλικών

 Τις τελευταίες μέρες των διακοπών τους απολαμβάνουν οι παίκτες της Καλαμάτας, καθώς τη Δευτέρα ξεκινά η προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Το ραντεβού έχει δοθεί για τη Δευτέρα τις 6.30 το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο στα Παλιάμπελα, όπου θα γίνει η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Νίκου Αναστόπουλου.


Ο τεχνικός της “Μαύρης Θύελλας” θα μιλήσει στους δημοσιογράφους στις 6.45 μ.μ., θέτοντας τους στόχους για τη Super League 2, ενώ δηλώσεις αναμένεται να κάνουν και παίκτες της μεσσηνιακής ομάδας.
Οι προπονήσεις στην Καλαμάτα θα συνεχιστούν μέχρι και το Σάββατο 3 Αυγούστου. Την επομένη η αποστολή θα αναχωρήσει για το Αγρίνιο, προκειμένου να αντιμετωπίσει σε φιλικό ματς τον Παναιτωλικό, που προετοιμάζεται για μία ακόμα σεζόν στην Super League. Τη Δευτέρα 5 Αυγούστου θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, που θα διεξαχθεί στο Ελατοχώρι Πιερίας, εκεί όπου η Καλαμάτα θα παραμείνει μέχρι την Κυριακή 18 Αυγούστου.
Η “Μαύρη Θύελλα” θα δώσει φιλικό με τον Μακεδονικό την Τρίτη 13 Αυγούστου και με τον Εθνικό Κεραμιδίου το Σάββατο 17 Αυγούστου.
Τα υπόλοιπα φιλικά μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος στις 22 Σεπτεμβρίου, θα ανακοινωθούν την προσεχή εβδομάδα.

 

Οι μεταγραφές


Μεταγραφικά, η ΠΑΕ έχει ανακοινώσει μέχρι σήμερα διψήφιο αριθμών και έπεται συνέχεια. Συγκεκριμένα, έχουν αποκτηθεί οι Κώστας Κότσαρης (28 ετών, τερματοφύλακας), Σαντιάγκο Ουμπέντα (28 ετών, μέσος), Γιώργος Ξενιτίδης (24 ετών, μέσος), Αποστόλης Στίκας (27 ετών, στόπερ), Γιούχα Πίρινεν (32 ετών, στόπερ), Καρμέλο Αλγκαρανάζ (28 ετών, επιθετικός), Αμπντούλ Ραχμάν Ουές (26 ετών, δεξιός μπακ), Τίμος Τσελεπίδης (28 ετών, στόπερ), Νίκος Αναστασόπουλος (30 ετών, μέσος) και Τζούνιορ Μπακαγιόκο (29 ετών, στόπερ).