Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024 16:14

”Κλείνει” στην Καβάλα ο Μπαστακός

Γράφτηκε από τον
”Κλείνει” στην Καβάλα ο Μπαστακός

Ο νεοφώτιστος στην Super League 2 ΑΟ Καβάλας θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο επόμενος σταθμός του Καλαματιανού επιθετικού, Μιχάλη Μπαστακού.

Ο ΑΟ Καβάλας φαίνεται πως βγαίνει “νικητής" στην κούρσα για την απόκτηση του Μιχάλη Μπαστακού, σύμφωνα με πληροφορίες του notosport.gr.

Οι νεοφώτιστοι στην Super League 2 ήταν στο ”κυνήγι" της απόκτησης του μαζί με άλλους συλλόγους, ωστόσο ο 27χρονος Καλαματιανός φορ μοιάζει να καταλήγει στην ομάδα της Καβάλας.

Ο ύψους 1,96 μ. επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΟ Φαραί, απ' όπου το 2011 μετακινήθηκε στα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου Αθηνών.

Το 2014 χρίστηκε διεθνής με την Εθνική Νέων, ενώ το 2015 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Το ντεμπούτο του στην Super League το πραγματοποίησε στις 2 Νοεμβρίου του ίδιου έτους, απέναντι στον Ηρακλή.

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αγωνίστηκε ως δανεικός την σεζόν 2016-17, για να ακολουθήσουν ο Άρης, ο Λεβαδειακός, η Παναχαϊκή, ο Απόλλων Λάρισας, ο Διαγόρας Ρόδου, ξανά ο Ηρακλής, η Ηλιούπολη και το Αιγάλεω το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν.

Συνολικά στην καριέρα του ο Μπαστακός, ο οποίος διακρίνεται για την επιθετική του οξυδέρκεια, μετράει 168 συμμετοχές και 30 γκολ σε Super League, Super League 2 και Football League.