Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024 16:09

ΚΥΠΕΛΛΑ ΕΥΡΩΠΗΣ: Με Άγιαξ ή Βοϊβοντίνα ο Παναθηναϊκός, αν περάσει την Μπότεφ Πλόβντιβ

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΕΛΛΑ ΕΥΡΩΠΗΣ: Με Άγιαξ ή Βοϊβοντίνα ο Παναθηναϊκός, αν περάσει την Μπότεφ Πλόβντιβ

Το νικητή του ζευγαριού Άγιαξ (Ολλανδία)-Βοϊβοντίνα (Σερβία) θα αντιμετωπιστεί ο Παναθηναϊκός στο γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League, εφόσον το «τριφύλλι» ξεπεράσει το «εμπόδιο» της βουλγαρικής Μπότεφ Πλόβντιβ στον β΄ γύρο, όπως προέκυψε. κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (22/7) στην έδρα της UEFA, στο Νιόν της Ελβετίας.

Η πρώτη αναμέτρηση που διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 8 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα λάβει χώρα εκτός έδρας στις 15/8.

Στο μεταξύ, τον ηττημένο του ζευγαριού Μάλμε (Σουηδία)-Κλάκσβικ (Νησιά Φαρόε) για τον β΄ προκριματικό γύρο του Champions League που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ και στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, αν ο «Δικέφαλος του βορρά» αποκλείστηκε από την Μπόρατς. Η Μπάνια Λούκα, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (22/7) στην έδρα της UEFA, στο Νιόν της Ελβετίας. Η πρώτη αναμέτρηση που διεξαχθεί εκτός έδρας στις 8 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα στις 15/8. Υπενθυμίζεται ότι οι Θεσσαλονικείς θα αντιμετωπίσουν το νικητή του συγκεκριμένου ζευγαριού στο γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League, εφόσον αποκλείσουν την Μπόρατς Μπάνια Λούκα από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Με Ζρίνσκι Μόσταρ ή Μπράβο ο Παναθηναϊκός στο Conference League, αποκλείεται από την Μπότεφ Πλόβντιβ


Το του ζευγαριού Ζρίνσκι Μόσταρ (Βοσνία/Ερζεγοβίνη)-Μπράβο (Σλοβενία) θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον γ΄ προκριματικό γύρο του Conference League, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (22/7) στην έδρα της UEFA, στη Νιόν. της Ελβετίας, εφόσον το «τριφύλλι» αποκλείεται από τη βουλγαρική Μπότεφ Πλόβντιβ στο β΄ προκριματικό του Europa League. Η πρώτη αναμέτρηση που διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 8 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί εκτός έδρας στις 15/8.

  ΑΠΕ-ΜΠΕ