Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024 21:35

Υπέγραψε στην Ηλιούπολη ο Αλεξόπουλος

Γράφτηκε από τον
Υπέγραψε στην Ηλιούπολη ο Αλεξόπουλος

Κάτοικος Αθηνών θα είναι τη νέα σεζόν ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος! 

Σύμφωνα με πληροφορίες του notosport.gr, ο 29χρονος επιθετικός συμφώνησε με την Ηλιούπολη, η οποία θα βρεθεί ξανά στο δρόμο της Καλαμάτας στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Μετά από έναν χρόνο στην Κρήτη και τον Γιούχτα, με την φανέλα του οποίου σημείωσε 6 γκολ στο πρωτάθλημα της Super League 2, ο Μεσσήνιος φορ βρισκόταν σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας και αυτός θα είναι η Ηλιούπολη.

Μάλιστα, στον “Ήλιο” θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον πρώην τεχνικό της Εράνης Φιλιατρών, Θοδωρή Γιακαλή, ο οποίος προ ολίγων ημερών ανέλαβε καθήκοντα βοηθού προπονητή του Σάκη Παπαβασιλείου.

Την διετία 2021-23 ο Αλεξόπουλος αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή. Στην πρώτη του χρονιά ως ποδοσφαιριστής του Πατρινού συλλόγου, πανηγύρισε την άνοδο από την Γ’ Εθνική στην Super League 2 και την επόμενη χρονιά έπαιξε στην δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία της χώρας.

Άνοδο στην Super League 2 έχει καταγράψει και την σεζόν 2021-22 με την “Μαύρη Θύελλα”, στην οποία μεταπήδησε από τον ιστορικό Απόλλωνα Καλαμάτας, ενώ έχει ξεκινήσει το ποδόσφαιρο στον Αστέρα Μικρομάνης.

Συνολικά στην επαγγελματική του καριέρα ο Αλεξόπουλος μετράει 104 συμμετοχές και 16 γκολ σε Super League 2, Football League, Γ’ Εθνική και Κύπελλο Ελλάδας.