Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024 16:40

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ο Βασίλης Γεωργόπουλος επικεφαλής στο τμήμα σκάουτινγκ

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ο Βασίλης Γεωργόπουλος  επικεφαλής στο τμήμα σκάουτινγκ

Στη Καλαμάτα ως επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, επέστρεψε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Βασίλης Γεωργόπουλος.


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και επί σειρά ετών προπονητής της “Μαύρης Θύελλας” και άλλων ομάδων, αλλά και στις μικρές Εθνικές ομάδες με αρκετά χρόνια παρουσία στην Εθνική παίδων, θα έχει παράλληλα και την εποπτεία των τμημάτων της ακαδημίας της Καλαμάτας.
Πριν από λίγη ώρα η διοίκηση με ανακοίνωση της γνωστοποίησε και επίσημα την πρόσληψη του Βασίλη Γεωργόπουλου. Η ανακοίνωση αναφέρει: “Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Βασίλη Γεωργόπουλου σαν επικεφαλής του τμήματος Σκάουτινγκ της ομάδας μας. Είναι 68 ετών (15/3/56), γέννημα θρέμμα της Μαύρης Θύελλας την φανέλα της οποίας φόρεσε σαν ποδοσφαιριστής από το 1972 έως το 1977.
Ακολούθησαν ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, Παναχαϊκή και ΑΕΚ και ο ποδοσφαιρικός του κύκλος έκλεισε στην Καλαμάτα την περίοδο 1987-88!
Σαν προπονητής δούλεψε σε κλιμάκια Εθνικών ομάδων και το 2014 σαν προπονητής της Εθνικής Παίδων, ενώ έχει εργαστεί στην Ακαδημία του Ολυμπιακού και άλλων ομάδων. Επίσης θα έχει την εποπτεία των Ακαδημιών της ομάδας μας.
Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει τον σύλλογο μας με την εμπειρία του στην ανίχνευση και την επιλογή των αυριανών νέων παιδιών που θα φορέσουν την φανέλα της Μαύρης Θύελλας”.