Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024 17:21

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τα εισιτήρια του πρώτου αγώνα με την Μπότεφ στο ΟΑΚΑ

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τα εισιτήρια του πρώτου αγώνα με την Μπότεφ στο ΟΑΚΑ

Στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού έχουν τεθεί από τις 14:00 της Τρίτης (23/7) τα εισιτήρια του πρώτου αγώνα με την Μπότεφ για τον Β' προκριματικό γύρο του Europa League, ή θα διεξαχθεί την Πέμπτη (25/7, 21: 00) στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η διάθεση των εισιτηρίων είναι αποκλειστικά μέσω του ίντερνετ, ενώ οι τιμές ξεκινούν από 20 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα της δεύτερης προκριματικής φάσης του UEFA Europa League με αντίπαλο τη Botev Plovdiv στο Ολυμπιακό Στάδιο «Σπύρος Λούης» (25/7, 9 μ.μ.), τα εξής:

Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά σήμερα, Τρίτη 23 Ιουλίου 2024 στις 2 μ.μ.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:
-Θύρες 1Α,1Β, 19Α, 19Β, 35Α, 35Β: 20 ευρώ.
-Θύρες 3Α, 3Β, 15Α, 15Β, 17Α, 17Β: 25 ευρώ.
-Θύρες 5Α, 5Β: 30 ευρώ.
-Θύρες 7Α,7Β, 11Α, 11Β: 35 ευρώ.
-Θύρες 9Α, 9Β: 45 ευρώ.
-Θύρες 29Α, 29Β: 80 ευρώ.
-Θύρες Ρ1, Ρ2 (VIP): 200 ευρώ.

Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα παραμείνουν κλειστά.

Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη https://www.ticketmaster.gr/showEventInformation.html?idEvent=2006281. Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10 ευρώ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.

Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

Μετά από σχετική κυβερνητική απόφαση, την αγωνιστική περίοδο 2024/2025 δεν είναι δυνατή η είσοδος στο γήπεδο χωρίς τη χρήση της Gov.gr Wallet στη συσκευή του κινητού τους τηλεφώνου. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο όσοι δεν έχουν εγκαταστήσει ακόμα, να το πράξουν άμεσα. Η εφαρμογή Gov.gr Wallet είναι διαθέσιμη για λήψη από το Google Play και το App Store, υπό την προϋπόθεση ότι ο χρήστης είναι εγγεγραμμένος στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.). Όσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι να κάνουν εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ψηφιακό εισιτήριο και τις οδηγίες χρήσης του, μπορείτε να κατεβάσετε την ιστοσελίδα εδώ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο gov.gr Wallet από τη στιγμή της αγοράς και μετά. Για κάθε τεχνικό ζήτημα που μπορεί να προκύψει σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet, ή αν υπάρχουν δυσλειτουργίες ή άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, παρακαλούμε να ανατρέξετε στοhttps://support.gov.gr/guide/.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 6 μ.μ.».

 ΑΠΕ-ΜΠΕ