Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024 23:17

ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Συμφώνησε με τον “μπόμπερ” Ηρακλή Καραχάλιο!

Γράφτηκε από τον
ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Συμφώνησε με τον “μπόμπερ” Ηρακλή Καραχάλιο!

Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκληρώθηκε για τον ΑΟ Κυπαρισσίας λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (23/7), με την απόκτηση του Ηρακλή Καραχάλιου από τον ΑΟ Σπερχογείας! Συνεχίζουν Γεωργιόπουλος και Παππάς.

Με την φανέλα του ΑΟ Κυπαρισσίας θα... φορτώνει γκολ τις αντίπαλες εστίες ο Ηρακλής Καραχάλιος τη νέα σεζόν! Πρόκειται αναμφίβολα για μια σπουδαία μεταγραφή για τους Τριφύλιους, με έναν επιθετικό που αποτελεί ένα από τα “κανόνια” των μεσσηνιακών γηπέδων τα τελευταία χρόνια.

Ο 23χρονος χαρισματικός φορ συμφώνησε με τους ιθύνοντες του συλλόγου και θα αποτελέσει την “αιχμή του δόρατος” στην επίθεση του ΑΟΚ. Ο πρώην επιθετικός του ΑΟ Σπερχογείας βρέθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (23/7) στην πρωτεύουσα της Τριφυλίας και έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο του συλλόγου, Στέλιο Διαμαντόπουλο.

Την περασμένη σεζόν ο Καραχάλιος κατάφερε να πετύχει 19 γκολ στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής και να... κερδίσει το “ασημένιο” παπούτσι, όντας ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος, πίσω από τον... δαιμονισμένο Βασίλη Αθανασόπουλο που σημείωσε 39!

Τα περισσότερα δε εξ αυτών, αποδείχθηκαν καθοριστικά για την ομάδα της Σπερχογείας στη “μάχη” για την παραμονή. Με λίγα λόγια ήταν ο παίκτης που ουσιαστικά κράτησε τους “ταύρους” στην πρώτη κατηγορία. Μια επίδοση διόλου αμελητέα.

Στην ομάδα της Κυπαρισσίας ο 23χρονος επιθετικός θα συνεργαστεί ξανά με τον Παναγιώτη Παναγόπουλο, τον οποίο είχε προπονητή και στον ΠΑΟ Καλού Νερού την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Ο Καραχάλιος, ο οποίος αποτελεί το δεύτερο κατά σειρά μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟ Κυπαρισσίας στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο μετά τον Διονύση Λεβεντάκη, έχει παίξει στο παρελθόν στον Πάμισο, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Αχαΐα με την φανέλα της Αχαϊκής, το δεύτερο μισό της σεζόν 2022-23.

Ανανέωσαν Γεωργιόπουλος και Παππάς

Τα “χρώματα” του ΑΟ Κυπαρισσίας θα συνεχίσουν να φοράνε και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο 30χρονος εξτρέμ, Άγγελος Γεωργιόπουλος και ο 30χρονος τερματοφύλακας, Πέτρος Παππάς, όπως γνωστοποιήθηκε.

Ο Τριφυλιακός σύλλογος επέκτεινε τη συνεργασία του και με τους δύο έμπειρους αθλητές που αποτελούν το κορμό της ομάδας, μετά τους Σταύρο Μπούνα και Δημήτρη Ζαφείρη.