Πέμπτη, 27 Νοέμβριος 2014 13:33

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ο Νίκος Κακαλέτρης στον πάγκο

Γράφτηκε από τον

Ο Νίκος Κακαλέτρης είναι τελικά ο αντικαταστάτης του Μιχάλη Ζάγκου στην τεχνική ηγεσία του Τσικλητήρα Πύλου.

Ο Ζάγκος υπέβαλλε την παραίτηση του πριν λίγες μέρες στην διοίκηση η οποία κινήθηκε άμεσα για την ανεύρεση του αντικαταστάτη του τον οποίο βρήκε τελικά στο πρόσωπο του Κακαλέτρη. Ο τελευταίος έχει εργαστεί σε πολλές Μεσσηνιακές ομάδες και θεωρείται ένας από τους καλούς Μεσσηνίους προπονητές.
«Το δ.σ. ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Νίκου Κακαλέτρη ως νέου προπονητής και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Τσικλητήρα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης της ομάδας της Πύλου.
Σήμερα το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Τσικλητήρα ενώ το επίσημο ντεμπούτο στον πάγκο της θα γίνει την Κυριακή στο εντός έδρας παιχνίδι με την Εράνη για την 12η αγωνιστική της Α' τοπικής.
Ο Τσικλητήρας προέρχεται από την ήττα με 4-2 στη Μεσσήνη από τον Πάμισο, είναι στην 7η θέση με 16 βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ έχει προκριθεί στα ημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας.
Τέλος, η διοίκηση του Τσικλητήρα με ανακοίνωση της εύχεται καλή συνέχεια στον Μιχάλη Ζάγκο: «Το δ.σ. ευχαριστεί θερμά τον Μιχάλη Ζάγκο για την μέχρι τώρα συνεργασία και τους εύχεται κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία»..