Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024 16:30

ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Συνάντηση στον Δήμο Τριφυλίας για το γήπεδο

Γράφτηκε από τον
ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Συνάντηση στον Δήμο Τριφυλίας για το γήπεδο

Αντιπροσωπία του ΑΟ Κυπαρισσίας βρέθηκε την Τρίτη (24/7) στο Δημαρχείο Τριφυλίας, για μια προγραμματισμένη συνάντηση με τον Δήμαρχο, Γιώργο Λεβεντάκη και με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Βασίλη Αθανασόπουλο.

Μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση είχε την Τετάρτη (24/7) αντιπροσωπία του ΑΟ Κυπαρισσίας με τον Δήμαρχο Τριφυλίας, Γιώργο Λεβεντάκη και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Βασίλη Αθανασόπουλο.

Συγκεκριμένα, μέλη του συλλόγου βρέθηκαν στο Δημαρχείο Τριφυλίας για μια προγραμματισμένη και με συγκεκριμένα θέματα προς συζήτηση, συνάντηση.

Κύριο θέμα στην “ατζέντα” ήταν η αλλαγή του χλοοτάπητα στο γήπεδο της Κυπαρισσίας, οι φθορές του οποίου την καθιστούν επιβεβλημένη, για την ασφαλή χρήση από τους αθλητές της ευρύτερης περιοχής.

Επίσης, συζητήθηκαν οι απαραίτητες παρεμβάσεις που απαιτούνται για την γενικότερη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων, που αποτελούν την... κυψέλη της περιοχής.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, με τον κ. Λεβεντάκη να κάνει μια ιδιαίτερα αισιόδοξη εκτίμηση για την συνολική ολοκλήρωση του έργου. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κ. Αθανασόπουλος, που επίσης δεσμεύτηκε για μια σειρά άμεσων παρεμβάσεων.