Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024 21:16

ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΡΟΠΗΣ: Ένα βήμα πριν την συμφωνία με Παυλόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΡΟΠΗΣ: Ένα βήμα πριν την συμφωνία με Παυλόπουλο

Σύμφωνα με πληροφορίες του notosport.gr, η Θύελλα Μερόπης ήρθε σε συμφωνία με τον Δημήτρη Παυλόπουλο, ο οποίος αναμένεται πολύ σύντομα να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των “ασπρόμαυρων”.

Ένα... βήμα από το να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Θύελλας Μερόπης είναι ο Δημήτρης Παυλόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες του notosport.gr.

Μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας στον ΠΑΣ Ράχη, όπου οδήγησε την ομάδα στην παραμονή στην Α' τοπική για δύο διαδοχικές σεζόν, ο 41χρονος τεχνικός αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο των “κανονιέρηδων” προ ολίγων ημερών.

Ο Παυλόπουλος έκανε τα πρώτα του βήματα στην προπονητική το 2017 ως τεχνικός του Ατρόμητου Πλατύ, όπου εργάστηκε για τρία χρόνια.

Τον Νοέμβρη του 2020 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Κεραυνού Καλαμάτας, ενώ το καλοκαίρι του 2022 ανακοινώθηκε η πρόσληψή του από τον Πανιώνιο Καλαμάτας.

Η επίσημη ανακοίνωση

Λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα της Μερόπης.

“Ο Α.Σ. Θύελλα Μερόπης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Παυλόπουλο Δημήτρη για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2024-25, ο οποίος τον τελευταίο 1,5 χρόνο ήταν στον πάγκο του ΠΑΣ Ράχη Καλαμάτας στην Α' Τοπική Κατηγορία.

Συνεργάτης του θα είναι ο μέχρι πρότινος προπονητής μας, Χρήστος Νιάρχος, ο οποίος τα τελευταία 8 χρόνια που βρισκόταν στο τιμόνι της ομάδας μας έχει δώσει τα πάντα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.
 
Κόουτς, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνεις!
 
Σειρά παίρνουν οι ανανεώσεις των ποδοσφαιρικών με τον βασικό κορμό να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την διοίκηση, για να συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά να προσφέρουν στον σύλλογο.”