Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024 21:12

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: “Δικός” του και ο Αριστομενόπουλος!

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ:  “Δικός” του και ο Αριστομενόπουλος!

Ο Πανθουριακός συνεχίζει δυναμικά την στελέχωση του ρόστερ του, καθώς μόνο η ανακοίνωση απομένει για να ντυθεί στα “χρώματα” της ομάδας ο Γιώργος Αριστομενόπουλος!

Σε μία ακόμη κίνηση ουσίας προχώρησε ο Πανθουριακός, καθώς παίκτης της ομάδας της Θουρίας θα πρέπει να λογίζεται ο Γιώργος Αριστομενόπουλος.

Ο 29χρονος ακραίος αμυντικός μετά από μια ολόκληρη οκταετία αποτέλεσε παρελθόν από τον Πάμισο Μεσσήνης και τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Σακελλαρόπουλου.

Ο Αριστομενόπουλος θεωρείται ένα από τα καλύτερα μπακ στο Νομό και ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες σε απόδοση, με παραστάσεις και από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Με την απόκτηση του ο Πανθουριακός θωρακίζει τα μετόπισθεν.

Θυμίζουμε ότι οι “κουκουβάγιες” έχουν αποκτήσει επίσης τους Περικλή Δημητρίου, Σταύρο Αγγελή, Άρη Σταματελόπουλο και Κλέιβις Ντίσα, ενώ η μεταγραφική ενίσχυση με ποδοσφαιριστές από το... πάνω ράφι θα ενταθεί το επόμενο διάστημα.

Ένα από τα πολλά ονόματα που ακούγονται είναι και αυτό του Ετεοκλή Δεμπεγιώτη, που επίσης έμεινε ελεύθερος από τον Πάμισο.