Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024 13:45

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Και το όνομα αυτού... Καπετανάκης!

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Και το όνομα αυτού... Καπετανάκης!

Παίκτης του Μιλτιάδη θα πρέπει να θεωρείται ο Γιώργος Καπετανάκης, ο οποίος έλυσε την συνεργασία του με τον Παναργειακό.

Όπως είχαμε αναφέρει σε χθεσινό αποκλειστικό ρεπορτάζ, ο Μιλτιάδης βρισκόταν μια... ανάσα από την οριστική συμφωνία με έναν 25χρονο κεντρικό αμυντικό που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν σε ομάδα που πρωταγωνίστησε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Σήμερα, λοιπόν, σε συνέχεια της χθεσινής είδησης, μπορούμε να αποκαλύψουμε το όνομά του. Πρόκειται για τον Γιώργο Καπετανάκη, που τα δύο τελευταία χρόνια φόρεσε την φανέλα του Παναργεισακού και από τον περασμένο Γενάρη ήταν συμπαίκτης με τον Κώστα Ηλιόπουλο.

Ο ύψους 1,87 μ. στόπερ αποτέλεσε πολύτιμη μονάδα στην φετινή πορεία των “λύκων” του Άργους προς τον τίτλο στον 3ο Όμιλο της Γ' Εθνικής και κατ' επέκταση της ανόδου στην Super League 2, αλλά στην κατάκτηση του Κυπέλλου Αργολίδας.

Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν κάνουν λόγο για έναν ιδιαίτερα δυνατό ποδοσφαιριστή, ο οποίος μοιάζει ανίκητος στον “αέρα” και που ξέρει να διαβάζει καλά τις φάσεις.

Το επικείμενο μεταγραφικό απόκτημα του Μιλτιάδη “κουβαλάει” μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αφού εκτός από την ομάδα του Άργους, έχει αγωνιστεί στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, τόσο με την φανέλα του Διαγόρα Βραχνέικων (2020-22), όσο και με αυτή του Παναρκαδικού (2017-20).

Ο Καπετανάκης έλκει την καταγωγή του από την Πάτρα και προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια, αφού ο πατέρας του Μάριος ήταν επίσης ποδοσφαιριστής. Μάλιστα, πριν από 44 ολόκληρα χρόνια είχε πανηγυρίσει και ο ίδιος την άνοδο στην τότε Β' Εθνική, ως ποδοσφαιριστής του Παναργειακού!

Όπως ήταν φυσικό το “μήλο έπεσε κάτω απ' την μηλιά” και ο Καπετανάκης... τζούνιορ ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο σε μικρή ηλικία στις ακαδημίες της ΑΕ Αροής, ενώ ακολούθησε ο Φωστήρας Οβρυάς.