Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024 21:06

ΕΡΑΝΗ: Παραμένει για 2η σεζόν κάτοικος Φιλιατρών ο Μανωλάκος

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Παραμένει για 2η σεζόν κάτοικος Φιλιατρών ο Μανωλάκος

Παίκτης της Εράνης και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2024-2025 θα είναι ο Γιώργος Μανωλάκος.


Ο 19χρονος τερματοφύλακας έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της διοίκησης και ανανέωσαν τη συνεργασίας τους με τον ποδοσφαιριστή να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Φιλιατρινή ομάδα για δεύτερη σερί χρονιά.
Για την παραμονή του Μανωλάκου στην Εράνη, η διοίκηση αναφέρει τα ακόλουθα: “Άλλη μια ανανέωση πραγματοποιήθηκε για την ομάδα μας, που πριν από λίγα λεπτά έδωσε τα χέρια με έναν ακόμα παίκτη από το περσινό ρόστερ. Ο λόγος για τον 19χρονο γκολκίπερ Μανωλάκο Γιώργο, που παραμένει κάτοικος Φιλιατρών και θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία της Εράνης”.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο φέρελπις τερματοφύλακας έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα, επισημαίνοντας στην επίσημη σελίδα του συλλόγου: “Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και το Τεχνικό Επιτελείο της ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν για 2η συνεχόμενη χρονιά στο πρόσωπό μου. Υπόσχομαι να προσπαθήσω μέσα στο γήπεδο με όλες τις δυνάμεις μου- μαζί με όλους τους συμπαίκτες μου, για να ανεβάσουμε πάλι την ομάδα μας εκεί που αξίζει: στην Γ' Εθνική! Όλοι μαζί μια γροθιά για την Εράνη!”.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΚΥΠΕΛΛΑ ΕΥΡΩΠΗΣ: Η Ελλάδα παρέμεινε στην 15η θέση