Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024 11:07

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Οι δύο έδρες που δήλωσε για τη Γ’ εθνική

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Οι δύο έδρες που δήλωσε για τη Γ’ εθνική

Μακριά από τη φυσική του έδρα θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν ο Μιλτιάδης, καθώς το γήπεδο του Πύργου Τριφυλίας είναι ακατάλληλο όχι μόνο για αγώνες, αλλά και για προπονήσεις.

Έτσι οι πρωταθλητές Μεσσηνίας δήλωσαν ως έδρα ενόψει της Γ’ εθνικής το γήπεδο των Γαργαλιάνων και εναλλακτική το Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία.

Ο Μιλτιάδης αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια ως γηπεδούχος στους Γαργαλιάνους, αλλά τα κριτήρια στις εθνικές κατηγορίες είναι πιο αυστηρά.

Έτσι για να πάρει άδεια το γήπεδο από την ΕΠΟ, θα πρέπει να γίνουν ορισμένες βελτιώσεις, όπως η τοποθέτηση δεύτερης εξέδρας, αλλά και αποδυτηρίων για τους φιλοξενούμενους.

Οι άνθρωποι του Μιλτιάδη έχουν έρθει σε επαφή με το Δήμο Τριφυλίας, προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα τα παραπάνω έργα και η ομάδα να μην χρειαστεί να παίξει στην Καλαμάτα.

Αν βέβαια το γήπεδο των Γαργαλιάνων δεν είναι έτοιμο στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων ή στη χειρότερη περίπτωση, δεν πάρει άδεια, τότε ο Κορδίας είναι… μονόδρομος.

Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει μεθαύριο, με την “πρώτη” να έχει οριστεί στον Πύργο Τριφυλίας. Από την Τρίτη οι προπονήσεις, ωστόσο, θα γίνονται στους Γαργαλιάνους.