Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024 18:25

ΕΡΑΝΗ: Διπλό “χτύπημα” με Αντωνόπουλο και Τσακωνάκο (φώτο)

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Διπλό “χτύπημα” με Αντωνόπουλο και Τσακωνάκο (φώτο)

Η μεταγραφική ενίσχυση της Εράνης συνεχίζεται, με την ομάδα των Φιλιατρών να ανακοινώνει την απόκτηση των Ανδρέα Αντωνόπουλου και Γιάννη Τσακωνάκου.

Ο Αντωνόπουλος, όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, είναι έμπειρος τερματοφύλακας ο οποίος έχει να επιδείξει μια σπουδαία διαδρομή αγωνιζόμενος σε αρκετούς συλλόγους της Ηλείας.

Συγκεκριμένα, έχει υπερασπιστεί τις εστίες της Νίκης Τραγανού και του Αίαντα Γαστούνης στην Γ' Εθνική. Επίσης, έχει βρεθεί κάτω από τα γκολπόστ του Αστέρα Αμαλιάδας, της Δάφνης Ανδραβίδας, του ΠΑΟ Βάρδας, του Ατρόμητου Βαρβάσαινας, του Πέλοπα Πύργου και άλλων ομάδων.

Την περασμένη σεζόν Ηλείος πορτιέρο, ο οποίος θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον γειτονικό Νομό την τελευταία 15ετία, έπαιζε στον Ηλειακό Λεχαινών (Α' τοπική).

Το έτερο μεταγραφικό απόκτημα των “πράσινων”, είναι 26 ετών και καλύπτει την θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.

Έχει καταγωγή από την Λακωνία και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Παναρκαδικό, με τον οποίο στέφθηκε νταμπλούχος Αρκαδίας και πανηγύρισε την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Τίτλους έχει κατακτήσει τόσο με τον Αμυκλιακό, όσο και με τον Πανγυθεατικό που ήταν οι προηγούμενες ομάδες του, ενώ έχει παίξει και στην Άμιλλα Αγίου Ιωάννη (ΕΠΣ Λακωνίας).

Η ανακοίνωση για τον Αντωνόπουλο:

«Το Δ.Σ. της ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει την απόκτηση ενός εκ των κορυφαίων γκολκίπερ που έχει αναδείξει το ηλειακό ποδόσφαιρο, με τον Ανδρέα Αντωνόπουλο να υπογράφει στην ομάδα μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Θωρακίζει έτσι μια νευραλγική θέση κάτω από τα γκολπόστ με την ποιότητα ενός ποδοσφαιριστή που για περισσότερες από δύο δεκαετίες έχει αναδείξει το ήθος και την αξία του μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Στην πολυετή διαδρομή του στα γήπεδα έχει φορέσει τις φανέλες ιστορικών συλλόγων μεταξύ των οποίων: ο Πέλοπας Πύργου, ο Αστέρας Αμαλιάδας, η Δάφνη Ανδραβίδας, η Νίκη Τραγανού, ο ΠΑΟ Βάρδας, ο Αίαντας Γαστούνης, ο Ατρόμητος Καβασίλων, ο Α.Ο. Κυπαρισσίας και μέχρι πρότινος ο Ηλειακός Λεχαινών.

Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Εράνης και του ευχόμαστε καθαρές εστίες κάτω από τα δοκάρια μας!»
 
Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, δήλωσε στην επίσημη σελίδα της Εράνης:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του συλλόγου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που ήρθα σε έναν ιστορικό σύλλογο και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και ταυτόχρονα να δικαιώσω τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ.”

Η ανακοίνωση για τον Τσακωνάκο:

«Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Εράνης γνωστοποιεί την απόκτηση του 26χρονου δεξιού οπισθοφύλακα, Γιάννη Τσακωνάκου.

Έχοντας φορέσει με επιτυχία τα χρώματα του Πανγυθεατικού, του Αμυκλιακού και Παναρκαδικού κατά σειρά, έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα με όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε!
 
Ο ταχύτατος δεξιός μπακ προέρχεται από γεμάτες σεζόν έχοντας πανηγυρίσει πέντε τρόπαια (2 Κύπελλα και 3 πρωταθλήματα) τα τρία τελευταία χρόνια και φιλοδοξεί να επεκτείνει το παλμαρέ του στα Φιλιατρά.»
 
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας τόνισε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου:
 
“Είμαι χαρούμενος που ανήκω στο δυναμικό της ομάδας. Με προσήλωση και σκληρή δουλειά θέλω να βοηθήσω την Εράνη να πετύχει τους στόχους της και να την επαναφέρουμε εκεί που ανήκει!”