Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024 21:00

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Ξεκίνησε προετοιμασία με στόχο την άνετη παραμονή στη Γ’ εθνική

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Ξεκίνησε προετοιμασία με στόχο την άνετη παραμονή στη Γ’ εθνική

Με στόχο την άνετη παραμονή στην κατηγορία, ο Μιλτιάδης ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.


Η “πρώτη” έγινε σε χαμηλούς τόνους, αλλά με τη χαρά ότι η ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη Μεσσηνία στο νέο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής, εκεί όπου επιστρέφει μετά από 16 χρόνια.
Το προπονητικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές, παλιούς και νεοαποκτηθέντες υποδέχτηκαν στο γήπεδο του Πύργου, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, ο γενικός γραμματέας Μανώλης Κατρής και ο γενικός αρχηγός Παναγιώτης Γαλάνης, ενώ οι παρών έδωσαν και 15 με 20 περίπου φίλους της ομάδας. Ακολούθησε ο καθιερωμένος αγιασμός, τον οποίο τέλεσε ο ιερέας Χρήστος Βελισσάρης από τον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου Πύργου Τριφυλίας.


Στη συνέχεια ο προπονητής Μιχάλης Φασουλής με τους συνεργάτες του Αλέκο Τσατά και Τζανέτο Κατσαρέα (προπονητής τερματοφυλάκων) μετέβη μαζί με τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο των Γαργαλιάνων, όπου έγινε η πρώτη προπόνηση, αφού αυτό του Πύργου δεν ήταν κατάλληλο.
Από τους ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρών οι παλιοί Βασίλης Αθανασόπουλος, Τάσος Κωνσταντακόπουλος, Τάσος Καντούτσης, Παρασκευάς Τσιγαρίδης, Διονύσης Γεωργιόπουλος, Κωνταντίνος Γαλάνης, Πέτρος Μπολούν, Κώστας Σταθόπουλος, Κώστας Οδεμισιώτης, Στράτος Παπανικολός, Στράτος Παπανικολός και τα πρόσωπα νέα. Γερούν Λούμου, Γιώργος Καπετανάκης, Βασίλης Θώδης, Τάσος Μπούρδος, Αχιλλέας Καραμπότσος, Διονύσης Παπαδόπουλος, Χάρης Γιαννόπουλος και Μιχάλης Τζιόλας.


Οι προπονήσεις στη διάρκεια της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο των Γαργαλιάνων, το οποίο η διοίκηση δήλωσε ως επίσημη έδρα για το πρωτάθλημα, αλλά και το κύπελλο με εναλλακτική του Αθλητικού Κέντρου της ΕΠΣΜ, στον Κορδία.
Πάντως και στο γήπεδο των Γαργαλιάνων θα γίνουν κάποιες παρεμβάσεις, που θα βοηθήσουν ώστε να μπορέσει να το εργαστεί ως έδρα του ο Μιλτιάδη. Οι δύο παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν πρώτα η τοποθέτηση μίας ακόμη κερίδας στην απέναντι από την αρχή και η τοποθέτηση λυόμενου που θα γίνει η τοποθέτηση των ομάδων για αποδυτήρια.